Womanizer W100

Womanizer W100

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at min kæreste og jeg har en del vibrerende dimser gemt i skabet. Ikke at det er den største samling på jord, men vil da give min kæreste ret i, at jeg ikke behøver flere lige i øjeblikket. Eller det vil sige, det ville jeg have givet ham ret i, hvis altså ikke lige det var fordi, at jeg for nylig blev præsenteret for den vildeste klitoris-gadget nogensinde set! Eller, det synes jeg i hvert fald det er.

Jeg er i forvejen konstant overrasket over, hvor meget forskelligt lir til sex, der findes i verden. Nu handler det ikke længere bare om, at gnide og få middelmådige orgasmer. Nogle kloge hoveder har simpelthen sat sig ned og tænkt: ”Hvordan får verden mere nydelse? Kan orgasmerne blive endnu bedre?”. Det elsker jeg simpelthen disse mennesker for, at have gjort, for hold da op, hvor er der sket meget i mit sexliv, og med min egen kropsforståelse, efter vi er begyndt, at investere i sexlegetøj. På mange måder har det gjort mig mere modig, og ikke mindst nysgerrig, hvilket jeg virkelig er glad for. Det tror jeg desuden også kæresten er 😉

Men tilbage til, hvilket vidunder det skulle handle om i dag!

Min gode veninde, har investeret i en ny gadget ved navn Womanizer W100. Og dette er faktisk slet ikke en vibrator (endnu et argument brugt mod min bedre halvdel), men en klitoris-stimulator! Og hvad er så det? Ja, det var der faktisk ikke nogen der vidste, før Womanizer kom på markedet, for den er nemlig den allerførste af sin slags!

Womanizer gør det, at den slet ikke rør klitoris. Den omslutter nærmere, men kommer ikke direkte i kontakt. ”Hvad er der så lige fedt ved det?” – kan du spørge, men det skal jeg fortælle dig, for her bliver det nemlig totalt nyskabende og højteknologisk (om ikke andet, så i hvert fald for sådan en teknologi-newbie som mig):

Womanizer stimulerer din klitoris ved hjælp af trykbølger, der så fiser frem og tilbage, og skulle eftersigende kilde de helt rigtige steder. For at det ikke skal være løgn, så giver firmaet bag denne nye maskine, 100% orgasmegaranti eller pengene tilbage. Det er jo altså noget af et løfte at give, så jeg var simpelthen bare nødt til at eje den, for at finde ud af, om den virkelig var så fantastisk! Min veninde er i hvert fald ovenud lykkelig for sin, og beskriver oplevelsen af Womanizer, som at komme i den syvende himmel.

Jeg ville også i den syvende himmel, så der var altså ikke andet at gøre, end at bestille Womanizer W100 hjem!

Pakkeposten kommer med Womanizer W100

Da Womanizer W100 ankom, super diskret som altid, var jeg fuldstændig ellevild! Da det jo er et helt nyt produkt, som aldrig er set før, var det begrænset hvor mange anmeldelser jeg havde kunne finde af den, og derfor havde jeg heller ingen idé om, hvad jeg havde i vente! Selvom de anmeldelser det lykkedes mig at finde, var yderst positive, så er det jo altid noget man må forholde sig kritisk til, fordi alle tænder forskelligt og har mange forskellige lyster.

I pakken fandt jeg dels stimulatoren, instruktioner, oplader og en opbevaringsæske med lynlås (denne er oplagt, hvis du skal have stimulatoren med et eller sted hen).

Womanizer W100 set forfra og bagfra

Jeg må ærligt indrømme, at mit første indtryk af herligheder, ikke var noget at råbe hurra for. Som i jo nok ved, hvis i har læst mine andre anmeldelser, ser jeg helst, at mit sexlegetøj ser luksuriøst og yderst diskret ud. Det kan Womanizer altså virkelig ikke prale af. Den fås i sort, lilla, lyseblå og rosa, hvor jeg naturligvis gik efter den sorte. Umiddelbart er farverne ikke et problem for mig. Men det er dyreprintet, der sidder på en stor del af skaftet. Og knappen, der skulle forestille, at være lavet af diamant. Opbevaringsæsken er lidt barbie-agtig i lyserød, og altså heller ikke lige min stil. Men her er vi virkeligt ude i et spørgsmål om smag og behag, og nogen ville måske synes, at det passede sig godt på sådan et kvindeprodukt, men jeg synes altså personligt, at det er lidt ærgerligt.

Men nok om mit problem med dyreprint, og videre til det sjove, nemlig hvad bæstet kan udrette (og dette er altså ikke så lidt!).

Anvendelse af Womanizer W100

Først og fremmest, skal du naturligvis lige lade stimulatoren op. Det tager ca. 4 timer, og giver dig omkring 90 minutters fri leg. For mig var denne ventetid utroligt lang, for når man står med sådan et nyt legetøj, og ikke har nogen forudsætninger for, at vide hvad du får (ud over lidt info fra en veninde…), så er det altså helt vildt spændende!

Det der sker nu er, at du placerer stimulatoren således, at ”åbningen” på den, omslutter din klitoris. Womanizer er udstyret med to knapper: en lille rundt en til tænd/sluk, og så den der ligner en diamant, hvor du kan gå igennem de forskellige indstillinger stimulatoren har. Tænd, prøv dig frem med ”diamant-knappen”, og så skal jeg love dig for, at der sker ting og sager!

Womanizer begynder nu, at stimulere din klitoris ved hjælp af trykbølger der skiftevis suger og puster, så du opnår nydelse og orgasme uden maskinen overhovedet rører din klitoris direkte. Jeg synes simpelthen, at det er så vildt, at det kan lade sig gøre! Derudover er der ikke så meget andet at gøre, end bare at slappe af og nyde turen!

Womanizer kan selvfølgelig bruges både når du er alene, men også når du har en penis oppe i dig, det er bare om at holde håndtaget, så den er mest praktisk. Nok er det ikke den mindste lille maskine under sex, men den er trods alt heller ikke så uhandy, at det ikke kan lade sig gøre. Jeg kan desuden anbefale, at bruge stimulatoren sammen med en dildo! Så prøv jer frem, og find ud af, hvad der fungerer bedst for jer! Desuden, så bør du altså også lige prøve Womanizer på dine nipples, det tror jeg ikke du fortryder.

Rengøring af Womanizer W100

Ved rengøring af dette produkt vil jeg anbefale, at du bruger en rengøringsspray til sexlegetøj af god kvalitet. Derefter opbevares den jo bare i den lynlås-æske der fulgte med pakken, og så skulle Womanizer ellers være godt beskyttet, til næste gang du trænger til en gedigen omgang nydelse.

Min mening om Womanizer W100

Måske har jeg antydet det en smule, men jeg er altså godt og grundigt fascineret af det her produkt! Jeg ved selvfølgelig ikke om der er garanti for, at alle får orgasmer galore, vi er jo alle så forskellige, men jeg kan love jer for, at den gør jobbet sublimt for mig!

Faktisk, så føles det næsten som oralsex, og der er noget helt tantrisk over den måde trykket glider frem og tilbage over din klitoris på. Sindssygt pirrende. Jeg er virkeligt overrasket over, at tryk kan gøre så stor en forskel! Gør dig selv den tjeneste, at tage et langt varmt bad, tænde nogle stearinlys, sætte lækker afslappende musik på, skænke dig et glas god vin, og så bare NYD dig selv med denne vidundermaskine. Den er virkelig blevet min favorit på de dage, hvor kæresten komme sent hjem, og jeg for en gangs skyld har tid til, at prioritere mig selv, og min egen krop! Dog må jeg indrømme, at jeg ikke er nået helt til bunds i intensiteten af dette produkt. Jeg holder simpelthen ikke længe nok! Men jeg vil øve mig i, at holde længere og forsøge at trække nydelsen, så jeg måske ender ud i endnu kraftigere orgasmer, og får afprøvet alle niveauer af Womanizer.

Alt i alt, så får Womanizer W100 de hedeste anbefalinger herfra! Det er simpelthen bare orgasmer, som man ikke har prøvet dem før: følelsen er helt unik! Dog vil jeg lige sige, at den ved længere brug, godt kan tørre dig lidt ud dernede, så brug en fugtighedscreme (uden alt muligt tilsat, brug en naturlig!) for, at holde fugtigheden oppe. Min erfaring siger mig, at følelsen nedsættes en del, hvis du bruger store mængder glidecreme.

Desuden er det et produkt, hvor du selv er nødt til, at ligge relativt stille. Nogle kan bedst lide, at bevæge sig frit, og skifte en del mellem direkte og indirekte stimulering når de masturberer. Det tillader Womanizer altså ikke helt, hvilket også er noget jeg synes er en smule ærgeligt. Men det afhænger, som med alt andet af, hvad du er til.

Men hvis du er typen der elsker afslapning og oralsex, og ikke bare noget i mod bare, at læne dig tilbage og lade legetøjet klare tingene for dig, så synes jeg absolut, at Womanizer er værd at overveje!

Fordele og ulemper ved Womanizer W100

Fordele

  • Helt ny form for nydelse, som du aldrig har prøvet før!
  • Genial teknologi.
  • Nænsom mod den følsomme hud dernede.
  • Lavet i medicinsk plast, så den er sikker at bruge.
  • Forskellige niveauer at stimulering.
  • Også god på nipples.
  • Prøv selv!

Ulemper

  • Det er altså ikke småpenge den koster, men hvis du har råd, så er den pengene værd.
  • Måske ikke lige til de piger, der bedst kan lide at bevæge sig en del, når de masturberer.
  • Design. Men det er måske bare mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *