We-Vibe Tango

We-Vibe Tango

Jeg har tidligere fortalt, at min kæreste ofte er nødt til, at tage til møder i den anden ende af landet, hvor det bare er mest praktisk, at han overnatter. Nu er turen så kommet til mig. Efter en mindre forfremmelse på arbejdet, skal jeg nu også en gang imellem rundt i landet og fungere som ansigt udadtil for forlaget. Førhen havde jeg faktisk næsten mere ondt af mig selv end af kæresten, når han skulle overnatte på hotel, for hvis der er noget jeg elsker, så er det altså at være på hotel! Selvfølgelig er det ikke de helt vilde 5-stjernede han overnatter på, men der er altså bare en eller anden luksuriøs vibe over, at overnatte på (semi-) gode hoteller, og ikke engang skulle rede sin seng og lave sin egen morgenmad.

Men nu hvor det også er mig selv, der en gang imellem må overnatte udenbys, kan jeg pludselig godt se, hvor anstrengende det kan være. Efter en lang dag med møder, er det altså tit bare rarest, at komme hjem til vante omgivelser, og en kæreste der holder om en. Sådan kan det bare ikke altid være, og derfor har jeg besluttet, at jeg må prøve, at få det bedste ud af de ensomme hotelophold. Jeg må prøve, at gøre det til ”mig-tid”, og benytte muligheden for at være alene, til at lade op, og få et pusterum fra hverdagens stress og små problemer. I virkeligheden tror jeg det er meget sundt, at komme lidt væk fra opvask og elregninger, og også savne kæresten lidt. Selvfølgelig savnede vi jo også hinanden, når han var væk, men på de dage sidder jeg jo stadig hjemme i lejligheden, og ser på alle de ting jeg lige burde ordne. Derfor er det altså ikke kun en skidt ting, at komme hjemmefra en gang imellem.

Som led i mit ”mig-tid på hotel”-projekt, besluttede jeg mig ret hurtigt for, at jeg måtte købe mig en ny vibrator. Tit skal jeg med toget, og har derfor ikke plads til uanede mængder oppakning, og det virker så fjollet, at bruge halvdelen af pladsen i tasken på king-size sexlegetøj. Og jeg ved virkelig heller ikke hvad jeg ville gøre af mig selv, hvis en vibrator pludselig skulle falde ud af tasken foran diverse kolleger! Derfor var det utroligt vigtigt for mig, at mit næste indkøb ikke som sådan lignede hvad den var, og var så tilpas diskret, at man nemt kunne gemme den væk i tasken.

Problemet med disse yderst diskrete vibratorer er så bare, at de ofte ikke er særligt kraftige. Når de skal være så små, er det jo ikke sært, at vibrationerne også bliver begrænset. Jeg holder meget af kvalitetslegetøj i den lidt dyrere ende, men hvis ikke det kan vibrere stærkt nok til, at give mig en hæderlig orgasme, så synes jeg altså bare, at det er lidt spild af penge.

Heldigvis faldt jeg over et produkt, der skulle vise sig, at være ret så ideelt i forhold til mine krav! We-Vibe har nemlig udviklet en lille klitorisvibrator kaldet Tango. De har haft den lanceret før, men nu er de kommet ud med en ny og eftersigende forbedret version, og den blev jeg ret hurtigt en smule lun på!

We-Vibe Tango er en bullet vibrator, hvilket egentlig bare indikerer, at den har en ”patron-agtig” facon. Den er super lille og diskret, men eftersigende skulle den også have nogle virkeligt imponerende vibrationer. Jeg har førhen haft et rigtig godt øje til We-Vibe, og er mere end tilfreds med kvaliteten af deres produkter, så jeg var hurtigt overbevist om, at We-Vibe Tango for fremtiden skulle opholde sig i min håndtaske!

Første møde med We-Vibe Tango

Som altid ankom mit nye legetøj, fra Voksen.dk, helt diskret med posten, så ingen grund til bekymring på den front! Da jeg åbnede pakken, fandt jeg en fin lille æske, af god kvalitetspap, med et billede af produktet udenpå. Denne kan snildt bruges til opbevaring derhjemme, men jeg ville nok ikke lige bruge æsken i tasken, da den ligesom er ret afslørende for, hvad der er inden i.

We-Vibe Tango boxen

I æsken ligger en USB-oplader, en manual og en opbevaringspose af satin. Opbevaringsposen er helt genial til, når du skal have vibratoren med på farten! USB-opladeren har ingen adapter, så hvis du vil oplade vibratoren i en stikkontakt, må du selv anskaffe en adapter der passer til.

We-Vibe Tango fås i blå og pink, og er fremstillet i blank ABS-plast (uden phthalater). Normalt er det jo ikke lige frem min smag, men jeg synes faktisk ikke det neonfarvede blanke look er så slemt, når vibratoren er så lille, og super diskret designet. Og da jeg ikke er helt vildt stor fan af pink, bestilte jeg den selvfølgelig bare i blå.
Vibratoren er 8 cm lang og 1,6 cm i diameter. I spidsen er den afrundet på den ene side, og flad på den anden. Dette giver mulighed for, at variere berøringen af din klitoris.

I bunden sidder en knap til tænd/sluk og som også lader dig gå igennem de forskellige mønstre. På hver side af knappen, sidder der så en lille metalknop, som så er til, når du skal oplade vibratoren.

It takes two to tango. Eller hvad..?

Ja undskyld, men den overskrift var simpelthen for oplagt til, at jeg kunne lade være! We-Vibe Tango er genial, både under sex og når du kører den solo. Først og fremmest, skal du have den ladt op. Endnu en gang er det rart med et produkt, hvor du ikke skal huske, at købe batterier. Du sætter den bare til magnet-opladeren, og 90 minutter senere, skulle Tango gerne være fuldt opladt. Alt efter hvilke indstillinger du bruger, skulle der være op til 2 timers leg. Denne version af Tango er endda udstyret med den smarte funktion, at der er en lampe der lyser nederst på vibratoren, når du har under 20% strøm tilbage. Det er virkelig smart, for der er da ikke noget mere irriterende, end at komme af sted med en vibrator hvor der ikke er nok strøm på, og så pludselig skulle vente i halvanden time på, at kunne komme i gang.

Derudover er We-Vibe Tango utroligt simpel at bruge, præcis som det gerne skulle være med klitorisvibratorer, så du ikke behøver, at bruge al din energi på, at finde ud af produktet. Den har en enkelt knap, hvor du tænder med et enkelt tryk, går igennem de forskellige mønstre (også ved enkelt tryk), og når du har nået igennem alle vibrationsmønstrene, slukker den. Hvis ikke du gider gå igennem dem alle for, at slukke vibratoren, kan du også bare holde knappen nede, og så husker vibratoren endda din sidste indstilling. Super smart, hvis ikke du vil lede efter din ynglings indstilling næste gang du bruger den.

We-Vibe Tango har 8 forskellige indstillinger, hvor de 4 første er kontinuerlige vibrationer af forskellig styrke, og de 4 sidste er forskellige mønstre, såsom f.eks. bølger og mere pulserende. Der skulle altså være ret gode muligheder for, at finde noget der passer lige præcis til dine behov.

Spidsen af vibratoren er som nævnt udformet således, at du nemt kan variere berøringen af din klitoris. Den flade ende rammer selvfølgelig lidt bredere, den runde del lader dig ”rulle” på klitoris, og spidsen er ideel til en mere direkte og intens kontakt.

Noget andet rigtig smart ved We-Vibe Tango er, at den kan bruges i mange af de sexlegetøjer der er designet med et hul specielt til bullet vibratorer. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere for, at den passer ind i alle typer, men i nogle gør den altså. Det er virkelig en stor fordel, da mange af de vibratorer der er lavet til det formål, ikke er særligt kraftige. Og nok er We-Vibe Tango ikke den mindste bullet vibrator i verden, men i forhold til dens relativt lille størrelse, er vibrationerne altså yderst imponerende! Dette betyder også, at de nemt kan mærkes gennem andet sexlegetøj!

Selvom vibratoren er relativt lille, er den stadig rigtig nem, at holde på. Det betyder også, at den er rigtig god under sex, fordi den hverken kommer i vejen mellem jer, men den er samtidig så nem at holde på, at den ikke smutter fra dig. Det er altså ikke kun et sololegetøj, men noget både du og din partner kan få stor glæde af. Brug eventuelt vibratoren sammen med en god glidecreme (jeg bruger altid vandbaseret!), det kan anbefales!

Desuden er We-Vibe Tango 100% vandtæt, præcis som jeg foretrækker det, og er derfor oplagt at have med en tur i badet!

Rengøring af We-Vibe Tango

Netop fordi vibratoren er vandtæt, er den også super nem, at rengøre. Varmt vand og intimsæbe, eller en god rengøringsspray til sexlegetøj, er som altid min anbefaling. Desuden er vibratoren helt glat, og uden riller, hvilket jo bare bidrager yderligere til god hygiejne! Den lille satinpose der medfølger, er oplagt til opbevaring mellem brug, da den beskytter mod støv og så videre.

Min mening om We-Vibe Tango

Halleluja, hvor er jeg positivt overrasket over denne lille dims! Jeg havde helt ærligt ingen idé om, at så lille en vibrator, kunne have så relativt meget styrke! Jeg er efterhånden blevet vant til, at en så simpel vibrator, skal kunne vibrere rimeligt stærkt for, at virke på mig, og derfor var jeg da også en lille smule bekymret for størrelsen af We-Vibe Tango. Men den bekymring er der ingen grund til, at have! Desuden synes jeg det er vildt, at så simpelt et design, kan være så funktionelt. Tænk, at der ikke skal mere end en lidt skrå ende til, for at give så gode variationsmuligheder. Jeg elsker simpelthen når producenter finder den der super simple løsning, i stedet for, at fyre op for en masse forskellige dimser der roterer, vibrerer og gør det ene og det andet. Jeg er langt større fan af, når man formår, at gøre det simple top funktionelt!

Som altid, så elsker jeg, at jeg kan tage produktet med i bad. Der er simpelthen ikke noget skønnere, end at få et hotelværelse med badekar (sådan et har vi jo ikke derhjemme i vores lillebitte badeværelse), tage et glas vin med op, og så ellers bare synke ned i vandet, så afslappet musklerne og så ellers også bare få tilfredsstillet sig selv. Jeg sover simpelthen himmelsk efter sådan en omgang!

Den eneste ulempe ved We-Vibe Tango jeg umiddelbart kan komme i tanke om er, at det der med magnet-opladere bare aldrig rigtig har fungeret for mig. Den sidder jo nemlig ikke ret godt fast, og det er simpelthen så irriterende, at have opladt den i halvanden time, for at finde ud af, at man er kommet til at rykke på tingene, og opladeren sidder ikke præcist nok til, at have virket.

Men alt i alt, så synes jeg altså, at det her er et super godt produkt, der virkelig kan noget med klitorisorgasmer, og den er hermed blevet (næsten) fast inventar i min taske, sammen med læbepomade, solbriller, notesbog og håndcreme!

Fordele og ulemper ved We-Vibe Tango

Fordele

  • Diskret design.
  • Lille og nem at have med på farten.
  • Stærke vibrationer.
  • Relativt hurtig opladning.
  • Gode variationsmuligheder.
  • 100% vandtæt.
  • Ingen phthalater.
  • Medfølgende opbevaringspose.

Ulemper

  • Magnetoplader, der nemt ryger ud.
  • Fås kun i stærke farver, hvilket de til gengæld er sluppet ret godt fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *