Vibe Therapy Serenity

Vibe Therapy Serenity

Jeg ved det. Jeg har hele tiden sagt, at det der med sexlegetøj udformet som kinky små kaniner ikke er noget jeg havde tænkt mig at anskaffe. Og jeg synes da også stadig, der er noget lidt skørt over, at ens klitoris skal kildes af et cute lille pelset dyr med lange ører. Men nu forholder det sig jo altså sådan, at den stimulering jeg nyder allermest er, når den er både oppe i mig, og samtidig gør gode ting for min klit. Meget af mit sexlegetøj kan enten det ene eller det andet, og det sker derfor ikke så sjældent, at jeg bruger flere funky hjælpemidler ad gangen. Men jeg må godt nok indrømme, at det kan blive noget af et akavet cirkus, og egentlig kan tage ret meget af glæden, når man konstant skal bruge begge arme og forsøge at få plads til det hele dernede. Ikke just sexet. Så jeg nåede altså for nylig til den konklusion, at det måtte være tid til, at anskaffe mig en ny rabbit-dildo – kaninører eller ej!

Der findes jo et utal af den slags på nettet, og det er absolut ikke det hele der er lige så kinky som jeg gik rundt og frygtede. Og når nu jeg alligevel var i gang, kunne jeg da også lige så godt tjekke nogle andre mærker ud, end dem jeg altid plejer at holde mig til. For eksempel, så ved jeg, at når jeg køber noget fra LELO, er det næsten umuligt for mig, at blive skuffet. Og når man har så meget legetøj i høj kvalitet og meget fra samme mærke, kan man godt få tendens til, at holde sig til det, og det sikre valg. Og det er da i grunden lidt synd, for selvom jeg ikke lige kender til en producent af sexlegetøj, kan de jo sagtens lave en masse fantastisk, og det ville da i grunden være synd, at gå glip af.

Så jeg måtte i gang med søgningen, og efter at have tjekket lidt forskelligt ud, og skimmet igennem nogle anmeldelser, faldt jeg over Vibe Therapy. Og det så altså lovende ud, med gode anmeldelser, og produkter i fine sarte farver og højkvalitets silikone. Desuden så kostede deres rabbit-dildo kaldet ”Serenity” altså ikke alverden, så jeg tænkte, at det måtte være et ret godt sted, at starte. Den blev dermed bestilt, i en fin, sart lilla.

Pakken Vibe Therapy Serenity ankommer

Jeg har aldrig oplevet problemer med dette, men nu nævner jeg det lige for en god ordens skyld. Pakken ankom diskret med posten, som altid når jeg bestiller hos Voksen.dk, ingen bøvl og ingen kæmpe-stickers med sex skrevet all over it. Præcis som jeg (og de fleste andre, tænker jeg?) foretrækker det. Og så kan vi gå videre til, hvad der gemte sig under det brune, triste pap.

Jeg ved godt, at man køber sexlegetøj for legetøjet og ikke indpakningen, men inde i mit lille æstetiske hjerte, kan jeg altså simpelthen ikke lade være med, at blive bare en lille smule glad, når man får sine nye sager i sådan en boks, som jeg fik Serenity i. Flot og simpel hvid boks, med et akvarelmotiv i bunden, og producentens navn skrevet hen over med simple blokbogstaver. Ja, man kan jo nok godt regne ud hvilken kategori indholdet hører ind under, da en producent med navnet Vibe Therapy næppe laver støvsugere, men pyt nu med det, til gengæld var der intet tacky over looket.

I den fine æske – der i øvrigt fint kan bruges til opbevaring, hvis pladsen er til det – ligger dels en brugsvejledning og så selve rabbit vibratoren.

Vibe Therapy Serenity indpakning

I mit tilfælde er Vibe Therapy Serenity vibratoren en fin sart lilla, der giver den et meget feminint udtryk. Den er lavet i mat medicinsk silikone, bortset fra panelet med knapper, der er i plastik. Den er altså sikker at bruge mod huden. På den del der er beregnet til, at sætte ind, er der en blød linje, der giver den en smule tekstur, og ”hovedet” er en smule større i omkredsen end resten, så der er mulighed for, at ramme det famøse G-punkt. Kaninen, som er den der bruges til, at stimulere klitoris, er ret fleksibel, og udformet med to ører der kan stimulere på hver side af klitoris. Kaninen er rimelig diskret, og faktisk slet ikke så kinky som man kunne have frygtet.

På håndtaget sidder et kontrolpanel med tre simple knapper, hvor der på hver af dem er symboler der markerer knappens funktion. Bunden kan skrues af, og det er her batterierne skal sættes i. De samlede mål for vibratoren er 26 cm i længden og 4 cm i diameter. Det er altså en af de lidt mere fyldige dildovibratorer.

Anvendelse af Vibe Therapy Serenity

Først og fremmest skal du huske, at få købt masser af batterier. Der er simpelthen ikke noget mere irriterende end, at ville i gang med dit legetøj, og så finde ud af, at der ikke er flere batterier tilbage. Heldigvis bruger Vibe Therapy Serenity AA-batterier (2 styks ad gangen), der i det mindste er til at finde i de fleste supermarkeder.

Vibe Therapy Serenity er super nem at bruge, med de 3 simple knapper på kontrolpanelet. Den ene knap tænder og slukker for hele vibratoren, den anden styrer kaninen, der har 7 forskellige vibrationsmønstre og den sidste styrer så, hvor kraftigt spidsen af dildoen skal rotere. Der er altså ikke så meget pjat med den her vibrator, men stadig en masse muligheder for, at finde en indstilling der passer dig.

Desuden er Vibe Therapy Serenity vandtæt, så du kan snildt nappe den med i badet. Bare sørg for, at bunden er skruet godt fast, så der ikke kommer vand ind til batterierne. Det anbefales desuden at bruge en god glidecreme sammen med vibratoren, men husk, at denne skal være vandbaseret. Bruger du en silikonebaseret glidecreme sammen med et silikoneprodukt, risikerer du, at materialet går i stykker.

Rengøring af Vibe Therapy Serenity

Rengøring er super nem, da Vibe Therapy Serenity vibratoren er vandtæt. Der er selvfølgelig lidt riller og sømme du skal være ekstra grundig med, men så længe den er vandtæt, er det ikke så svært. Intimsæbe og vand og/eller en god rengøringsspray, er som altid det jeg vil anbefale. Lad den tørre grundigt, og opbevar den sikkert fra fugt og fnuller. Dette kan du gøre enten i boksen den kom i, eller evt. i en lille ”lynlås”-plastikpose. Bare du husker, at vibratoren ikke må være i direkte kontakt med anden silikone (hvad det helt præcist er der sker af selvdestruktive løjer med den silikone skal jeg ikke kunne sige, men er der nogen grund til, at tage chancen?).

Min mening om Vibe Therapy Serenity

Det er ingen hemmelighed, at jeg hele tiden har haft mine fordomme om alt der hedder noget med ”rabbit”. Tanken om et kæledyr mellem benene tiltaler mig langt fra. Men da jeg så Vibe Therapy Serenity, måtte jeg altså tage en del af mine fordomme tilbage, for den er på ingen måde kinky eller upassende. Designet er meget strømlinet og feminint, og selvom der er et kaninhoved, så er det meget diskret udformet. På udseendet klarer Vibe Therapy Serenity sig altså meget godt i mine øjne.

Størrelsesmæssigt, passer den mig ret godt. Jeg har mest relativt små dildoer, og det er rart med en god mellemstørrelse til lidt afveksling. Jeg har lige skulle vænne mig til den måde dildoen roterer på, men det fungerer faktisk rigtig fint for mig nu.

Vibrationerne giver mig god variationsmulighed, og jeg må nok indrømme, at der er en mening med de kaninører der, for det virker altså ret godt, at kunne blive stimuleret på begge sider af klitoris. Jeg er desuden ret tilfreds med hvor fleksibel klitorisstimulatoren er. Det giver ret god mulighed for, at få sagerne vinklet så det passer til min anatomi. Men om det vil være sådan for alle, kan jeg selvfølgelig ikke love.

Og så er den vandtæt. Hurra! Jeg er dog ekstra opmærksom på, at jeg får lukket bunden ordentligt, har ikke lyst til, at udsætte min rabbit for druknedøden. Her ville jeg nok være mere tryk, hvis det var en genopladelig vibrator.

Med hensyn til lydniveauet, er er faktisk også ret positiv. Det er klart, at når noget kan vibrere og rotere, bliver det aldrig helt lydløst, men det er altså ikke ulideligt meget larm der kommer ud af Vibe Therapy Serenity.

Det er egentlig ikke voldsomt meget negativt jeg har, at sige om denne vibrator. Den er jo i sig selv ret simpel, men det ser jeg personligt som en positiv ting. Dog er der lige det med, at den kører på batterier. Og som jeg vist har nævnt før, så er jeg en klovn til, at få indkøbt de sørens batterier når jeg løber tør.

Er man til lidt mindre udfyldning, er denne dildovibrator nok heller ikke lige sagen. 4 cm i diameter, kan altså godt mærkes, især hvis man har dildo-enden til at rotere.

Efter at have talt med en del piger om rabbit-dildoer har jeg fundet ud af, at der faktisk er mange hvor det slet ikke fungerer for dem. Så hvis du i forvejen ved, at roterende dildo kombineret med kilden af klitoris ikke er noget for dig, er der ingen grund til, at anskaffe en. Det er helt normalt, at det ikke er alle der tænder på, og får orgasme af den samme type stimulering.

Men hvis du har lyst til, at prøve noget nyt, og ved du godt kan lide en smule udfyldning, så er Vibe Therapy Serenity et godt sted at starte. Kvaliteten er nemlig høj, vibratoren er nem at styre og så ligger den altså også i et prisleje, hvor man godt kan være med.

Fordele og ulemper ved Vibe Therapy Serenity

Fordele

  • Lækkert og blødt materiale.
  • Rig mulighed for variation.
  • God hvis du ønsker lidt mere udfyldning.
  • Nem at bruge.
  • Vandtæt.
  • Relativt billig.

Ulemper

  • Måske lidt stor for nogen.
  • Batteri-drevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *