The Cone

The Cone

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at jeg elsker vibratorer. Jeg kan simpelthen ikke få nok af dem! Da kæresten og jeg anskaffede vores første vibrerende vidunder, var der vist ingen af os der havde forudset, den enorme ”afhængighed” og interesse, jeg senere ville få for disse små skønne maskiner.

Det betyder så godt nok også, at (næsten) hver gang jeg falder over et nyt produkt i genren, kan jeg slet ikke lade være med, straks at skulle afprøve det.

Før jeg begyndte, at bruge vibratorer, tror jeg ikke rigtig jeg havde nogen anelse om, hvor forskellige vibrationer og udformninger kunne være fra hinanden, og hvordan følelsen af dem varierer i det uendelig. En vibrator er en vibrator, right? Der kunne jeg så ikke tage mere fejl. Efterhånden som jeg er blevet lidt mere trænet i kategorien klitoris-stimulering, har jeg desuden ofte brug for stærkere og stærkere vibrationer. Og hvis man synes det er mest handy, med en lille vibrator der ikke er for kluntet, kan det altså godt være svært, at finde et apparat der er stærkt nok. Derfor blev jeg altså også alt for nysgerrig, da jeg faldt over produktet kaldet The Cone.

Første gang jeg så den, troede jeg faktisk ikke mine egne øjne. Jeg ville aldrig i min vildeste fantasi have gættet på, at dette var en vibrator. Den er stor, den er pyramideformet, og den ligner faktisk i mistænkelig grad de der små kegler man brugte i rundbold i folkeskolen. Det er altså klart, at jeg blev ekstremt nysgerrig, og var nødt til at researche lidt på produktet, for lige at se, om det mon var noget jeg burde eje. Og om det var!

The Cone er en såkaldt håndfri vibrator, og kan bruges på et hav af måder! Både alene i en hyggestund, mens du sidder og læser, sammen med din partner, you name it, bare tjek manualen for alle de forskellige forslag de har til anvendelse! Da jeg efterhånden har opbygget mig et lille lager af vibratorer, syntes jeg det var vigtigt, at min næste skulle være helt anderledes fra de andre (tjek!), og samtidig kunne bruges af, og sammen med min kæreste (tjek!). Desuden har vibratoren fået super gode anmeldelser, og er faktisk også blevet kåret som den bedste ”undercover” vibrator på ekstrabladet.dk (der er altså lidt moderne højtaler over dens design, så jeg synes faktisk, at ordet ”undercover” dækker ret godt), så der må jo være noget om, at The Cone kan noget særligt. Ganske enkelt: The Cone måtte altså bare flytte ind i det skab, hvor vi gemmer vores små hemmeligheder. Desuden er The Cone altså heller ikke det dyreste stykke legetøj at hjemføre, så det var ikke ligefrem svært, at overtale kæresten til en fælles investering.

Keglen i postkassen

Da The Cone ankom diskret med posten, var jeg simpelthen så spændt, og ellevild for, at få den afprøvet! Ud af kassen med den (en ret fed trekantet sort æske, der fint fungerer som opbevaring mellem brug), og så ellers i gang!

The Cone indpakning

The Cone er lavet i mat sort silikone, der er allergivenlig og 100% fri for phthalater. Keglen måler 19 cm i diameter i bunden, og er 11 cm høj. Det er altså en af de større stykker legetøj på markedet, men dette har naturligvis et formål!

Udover vibratoren, medfølger en brugermanual. Denne er rigtig god lige at kigge igennem, da der findes gode tips til hvilke positioner der er gode at bruge med The Cone.

Vibratoren er IKKE genopladelig, men bruger 3 x C-batterier. Disse medfølger ikke så HUSK, at købe dem inden, det er så ærgerligt, at få et nyt stykke legetøj, og så kan man ikke komme i gang med at afprøve det med det samme.

Anvendelse af The Cone

I bunden af The Cone sidder en stor rund plade, som du let fjerner. Det er her batterierne sættes i. Herefter er det ellers bare, at udforske vibratoren. På den nederste del af keglen, sidder er to knapper, og det er disse du bruger til, at gå igennem de forskellige indstillinger, og selvfølgelig tænde og slukke for vibratoren.

Variationsmulighederne med The Cone er så godt som uendelig, for ikke nok med, at afprøve et hav af forskellige positioner, så har The Cone altså 16 forskellige forudindstillede vibrationsmønstre, der går fra stille og rolig stimulering, til et decideret orgasmemode, hvor jeg kan love dig for, at der kommer knald på!

Når batteriet er ved, at være tomt, er der en lille rød knap der gerne skulle lyse. Så ved du hvornår det er tid til, at gå på batteri-indkøb.

Det kan som sagt være en rigtig god ide, at læse lidt i manualen før brug. Det er ikke det mest åbenlyse stykke sexlegetøj, så man skal prøve sig lidt frem, og måske lige finde noget inspiration, for at vibratoren fungerer optimalt. Jeg startede for eksempel med, at sætte mig overskrævs, og lade den penetrere mig, og det var nu altså ikke lige den bedste start for mit vedkommende. Derfor vil jeg lige kort beskrive et par af de positioner, der fungerede bedst for mig, og forhåbentlig inspirere lidt til, at komme i gang.

 • En af de nemmeste positioner, og faktisk også en af de mest behagelige, er efter min mening den, hvor man ligger på maven ”ovenpå” The Cone, der så rører din klitoris mellem dine ben. Berøringen bliver ikke for hård og ubehagelig, og det er nemt lige at vrikke lidt rundt, så man ligger bedst muligt, og varierer oplevelsen lidt. Denne position er oplagt til, at din partner tager dig bagfra samtidig. Vibrationerne er desuden så kraftige, at partneren sagtens kan mærke dem også, hvilket for mig er et kæmpe plus. I kan jo evt. også bruge lidt puder til, at give støtte hist og her, alt efter hvordan i bedst ligger.
 • Når det kun er mig selv der bruger vibratoren, kan jeg godt lide, at sætte mig med spredte ben foran den, og derefter gnide min klitoris op og ned. Det giver en ret stor frihed til, at bevæge sig, og da du kan mærke vibrationerne over alt i keglen, dog mere i spidsen, giver det en ret lækker fornemmelse. Den fungerer desuden også ret godt, når jeg giver min kæreste blow jobs (hvis han står mere eller mindre oprejst), da jeg har begge hænder fri til ham, men stadig selv bliver stimuleret.
 • Desuden kan du også eksperimentere med, at holde vibratoren op ad væggen. Denne er lidt mere avanceret, og kræver måske en smule udholdenhed, at holde den på plads, men det er virkelig interessant, at prøve en masse forskellige stillinger af, da dette også er med til, at variere orgasmen.

The Cone stillinger del 1

The Cone stillinger del 2

Der er virkelig mange muligheder for, at variere oplevelsen med The Cone. Det kræver måske en smule øvelse, men det er da bare en god undskyldning for, at smide kludene og tilfredsstille sig selv og hinanden. Den fungerer også fint i samspil med en dildo, og mange mænd kunne helt sikkert også have glæde af den, til at blive stimuleret omkring f.eks. mellemkødet. Og hvis du egentlig bare trænger til, at ligge på ryggen, og få jobbet gjort for dig, kan du bare vende The Cone på hovedet, placere den i skødet, og så ellers bare lege med de forskellige indstillinger.

The Cone er ”stænktæt”, men ikke 100% vandtæt, så selvom det kunne være fedt, at have den en tur med i badekarret, så er dette altså IKKE en god ide!

Rengøring af The Cone

Her bruger jeg en våd klud med varmt vand og sæbe, og en rengøringsspray lavet til formålet. Da den ikke er 100% vandtæt, skal du være lidt mere forsigtig med rengøringen, end med de vandtætte produkter.

Herefter kan du opbevare vibratoren i den æske den kom i, så du undgår at den optager en masse skidt og snavs.

Min mening om The Cone

Umiddelbart er jeg begejstret! Når man har prøvet en vis andel af vibratorer, trænger man måske til en ny oplevelse, og det synes jeg i høj grad jeg har fået med The Cone! Samtidig med, at den er håndfri, tillader den stadig en vis grad af styring ved bevægelse, som jeg netop godt kan lide ved de håndholdte, men hvor jeg samtidig har kunne ønske, at jeg havde flere arme. Den er altså et ret godt kompromis mellem en manuel og en håndfri vibrator.

Jeg nævnte tidligere, at jeg nogle gange kunne ønske mig, at diskrete vibratorer var mere kraftige, og her er The Cone altså bare genial! Selvom den da har en betragtelig størrelse, så er det jo ikke fordi den ligner et kæmpe stykke vulgært sexlegetøj, nok nærmere en moderne Smart Phone højtaler, og netop fordi den er stor, og kører på nogle ordentlige batterier, kan den altså vibrere så det siger spar to!

Men med de fantastiske vibrationer, der for resten er dybe og dejlige, kommer jo altså også et støjniveau, der er værd at tage i betragtning. Den larmer. En del. Men det er altså også ret svært at undgå, hvis man vil have vibrationer af en stærk kaliber, så det er vist noget man bare må tage med.

Desuden er den måske lidt besværlig at anvende, indtil man er blevet vant til den. Men det er jo bare om, at øve sig, og så får man altså pludselig rigtig meget ud af, at eje sådan en fætter. Og sjov er den helt sikkert, og det er fedt, at få lidt udfordring udi onani, i stedet for bare, at få det hele serveret på et sølvfad.

Alt i alt, så synes jeg altså, at The Cone er et virkelig fedt produkt, og er du klar på en hel masse leg, en lille smule udfordring og nogle virkeligt imponerende klitorisorgasmer, synes jeg helt sikkert, at det her er forsøget værd!

Fordele og ulemper ved The Cone

Fordele

 • Nytænkende.
 • Diskret design.
 • Kraftige Vibrationer.
 • Enormt mange variationsmuligheder, både når det kommer til stillinger, men også i forhold til vibrationer.
 • 16 forskellige mønstre.
 • Sjov og udfordrende.

Ulemper

 • Ikke 100% vandtæt (dog stænktæt, så den kan stadig nemt gøres rent).
 • Højt støjniveau.
 • Udformning og anvendelse fungerer måske ikke for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *