TENGA Iroha Mikazuki

TENGA Iroha Mikazuki

Indrømmet. Jeg har efterhånden en del forskelligt sexlegetøj at vælge imellem, når jeg skal tilfredsstille mig selv, eller have en ekstra lille ting med i sengen med kæresten. Men når man efterhånden har brugt det samme produkt mange gange, er det altså meget godt, at have lidt i samme genre, til at få lidt afveksling, så man ikke ender med, at blive træt af sine halvdyre investeringer.

Jeg har jo en fantastisk dildo-vibrator, LELO Elise 2, som jeg er blevet rigtig glad for, når det bare er mig der er alene hjemme og skal have en hygge-aften. Jeg er ret vild med måden dildo-vibratorer fungerer på, men nu begynder jeg altså, at savne lidt variation. Det er jo også altid godt, at have lidt at sammenligne med. Derfor besluttede jeg mig for nyligt for, at jeg skulle have mig en sådan maskine mere til samlingen. Det fede ved, at det er noget jeg køber til mig selv er, at jeg ikke behøver, at overbevise kæresten. Når ikke det er et stykke sexlegetøj der skal købes specifikt til os begge, er det selvfølgelig bare mig selv der køber det, og derfor behøver jeg også udelukkende, at tænke mine egne behov ind i udvælgelsen.

I denne omgang var jeg altså på udkig efter en dildo-/klitorisvibrator, men da jeg allerede har en, skulle det denne gang gerne være en, der kunne give mig en anden oplevelse.

Mange vibratorer får mig helt op at køre, og jeg kommer relativt hurtigt, så jeg kunne godt bruge en, der faktisk bare kunne pirre mig nok til at få en god orgasme, men som heller ikke var så voldsom, at jeg bare kom med det samme. En hygge-vibrator, så at sige.

Og det var så her, at jeg blev gjort opmærksom på TENGA Iroha Mikazuki. En meget elegant og stilfuld dildo-vibrator, der efter sigende ikke skulle være så voldsom, men til gengæld enormt behagelig. Så snart jeg så den, blev jeg helt pjattet med designet, og besluttede mig for, at jeg var nødt til, at prøve den af.

Første møde med TENGA Iroha Mikazuki

Jeg var helt utroligt spændt, da jeg åbnede pakken og fandt min nye vibrator! Designet ligner simpelthen noget fra fremtiden, ligesom det tit er (synes jeg) med japansk designede ting. Jeg er helt vild med, hvor simpelt og minimalistisk japansk design kan tage sig ud! I pakken fandt jeg altså således en opbevaringsbox, der også fungerer som ladestation (totalt smart!), USB-ladekabel, manual og selve vibratoren.

TENGA Iroha Mikazuki opbevarings æsken

Opbevaringsboxen/ladestationen er utroligt flot designet! Den er faktisk bare helt sort og simpel, lige som jeg allerbedst kan lide det!

Vibratoren er også super simpel, lang, tyndere i den ene ende og med en let krumning. Den er lavet i blød, mat, lysegul silikone og ABS-plast, der naturligvis er phthalat-fri (som man forventer det af et kvalitetsprodukt). Inden i, er den lavet af et helt særligt materiale (elastomer), der gør, at vibratoren føles helt utroligt blød og næsten skumfidus-agtig. Dog har den i midten, en hårdere ”søjle” der gør, at den ikke bøjer fuldstændig rundt når du bruger den. TENGA Iroha Mikazuki er relativt fleksibel. Med relativt mener jeg, at den hårde del i midten begrænser fleksionen, men materialet udenom er så blødt og fleksibel, at det nemt former sig efter din krop.

Anvendelse af TENGA Iroha Mikazuki

Det første du skal gøre, er naturligvis at oplade vibratoren. Dette gør du ved, at lægge vibratoren korrekt i æsken, og derefter tilslutte USB-opladeren mellem æsken og enten din computer, eller en adapter der kan tilsluttes en stikkontakt. Herefter venter du blot 2 timer (der er et lys der tænder når du sætter den til opladning, og dette slukker, når vibratoren er fuldt opladt), hvorefter der gerne skulle være til op til 90 minutters fri leg.

Vibratoren er udstyret med 2 knapper, hvor den ene er lidt større end den anden. På den store tænder du for vibratoren, og har mulighed for, at gå igennem de 4 forskellige indstillinger. 3 af disse er forskellige styrker af kontinuerlig vibration, og den sidste er et mere pulserende mønster. På den lille knap har du modsat mulighed for, at gå tilbage gennem indstillingerne, og hvis du holder den nede, slukker du for vibratoren.

TENGA Iroha Mikazuki

TENGA Iroha Mikazuki kan bruges på flere måder. Dels kan du bruge den som klitorisvibrator, hvor du nemt kan nå ned med spidsen, uden at skulle anstrenge sig. Her er den god til en mere direkte ”pin-point” stimulering af klitoris. Derudover er den udformet således, at du kan bruge den internt, altså som en dildo. For resten, så fungerer den også rigtig fint under samleje, fordi skaftet gør den rigtig nem at holde på, og så kan den jo også bruges til, at stimulere andre steder på kroppen med. TENGA Iroha Mikazuki er 100% vandtæt, så nap den endelig også med en tur under bruseren. For at få en optimal oplevelse af vibratoren, kan det være en god idé, at bruge den sammen med en god glidecreme. Husk, at denne skal være vandbaseret.

Rengøring af TENGA Iroha Mikazuki

Da TENGA Iroha Mikazuki er vandtæt, er den også super nem, at gøre rent. Varmt vand og intimsæbe, eller en rengøringsspray til sexlegetøj – gør som du foretrækker det. Der er ikke alle mulige buler og revner du skal tage hensyn til, hvilket også bare højner hygiejnen. Derudover har de præsteret, at lave materialet således, at det på ingen måde tiltrækker støv i samme grad, som mange andre produkter af silikone gør. Æsken fungerer desuden også perfekt som opbevaring og beskyttelse af legetøjet mellem brug.

Min mening om TENGA Iroha Mikazuki

Jeg har lidt blandede følelser, når det kommer til min nye TENGA Iroha Mikazuki. Jeg er jo efterhånden blevet vant til ret kraftige vibrationer, og selvom jeg købte dette produkt med henblik på lidt mildere stimulering, må jeg sige, at jeg måske godt kunne have brugt en bare lidt kraftigere vibrator. Til gengæld, så er følelsen af materialet helt utroligt behagelig, og den er super god til ”pin-point”-stimulering, hvor min klitoris alligevel er for følsom til de helt hardcore vibratorer. Internt kan jeg dog ikke mærke helt så meget, men det er egentlig ret behageligt, at fokusere på en lækker følelse, frem for eksplosive orgasmer, for en gangs skyld. Faktisk synes jeg, at der er noget helt ”Zen-agtigt” over produktet.

Selvom det egentlig var en vibrator tiltænkt mig selv, er den rykket mere og mere med ind i kærestens og mit fælles liv under dynerne! Det viser sig nemlig, at den er rigtig god under forspil. Den pirrer mig utroligt meget, og er også rigtig god til, at stimulere andre steder på kroppen. Jeg kan sagtens få orgasmer af den, men nogen gang skal jeg selv arbejde lidt for det, men det er jo kun godt, hvis jeg under sex forsøger, at udsætte orgasmen lidt!

For mig at se, er det her altså virkelig en hyggevibrator. Og når man tænker på, at det jo var det jeg var på udkig efter, så lever den jo så sandelig op til forventningerne. Komfort har virkelig været i højsædet, da de udviklede TENGA Iroha Mikazuki. Jeg tænker desuden, at den vil være rigtig god til nybegyndere, eller folk der har en meget sensitiv klitoris. Da den kun måler 17,2 cm x 3,8 cm x 2,7 cm, er den heller ikke så frygteligt intimiderende, som mange andre typer dildoer kan være det. Så selvom man ikke er så vant til penetration, eller generelt ikke er til for store ting ”deroppe”, så er TENGA Iroha Mikazuki altså helt perfekt.

Selvom jeg ikke er helt blown away af den her dildo-vibrator, betyder det ikke, at jeg ikke har glæde af den. Jeg slapper utroligt godt af med den, og den er rigtig god til, at få mig ned i gear efter en lang dag, hvor jeg alligevel ikke føler mig helt opsat på en vild rusketur. Et super lækkert produkt, i meget høj kvalitet! Og fik jeg nævnt, at den kan komme med en tur i badet?! Lige præcis som jeg foretrækker det.

En lidt mere central og objektiv ulempe ved dette produkt er, at når man åbner æsken første gang, rammes man, af en ret ubehagelig og kemisk dunst. Dette skyldes sandsynligvis den type plast de har brugt indvendigt i dildo-vibratoren, men HELDIGVIS går lugten væk efter noget tid.

Alt i alt, så synes jeg altså, at det her er et rigtig fint og lækkert kvalitetsprodukt, som jeg især vil anbefale til nybegyndere, eller til dig der trænger til en blidere og sensitiv stimulering. Under et romantisk forspil synes jeg altså, at den er helt genial, netop fordi, den ikke er helt så aggressiv som mange andre dildo-vibratorer. Men hvis du er en af de kvinder der skal bruge nogle seriøst kraftige vibrationer, for overhovedet at få noget ud af det, så er det måske ikke lige denne vibrator du skal kaste dig over.

Fordele og ulemper ved TENGA Iroha Mikazuki

Fordele

  • Utroligt blødt og behageligt materiale.
  • Behagelige vibrationer (på trods af lidt manglende styrke, er selve typen af vibrationer virkelig god).
  • Smukt design.
  • Opbevarings-/opladningsbox.
  • Nem at betjene.
  • Rigtig god til kvinder med sensitiv klitoris.
  • God til forspil.

Ulemper

  • Ikke så stærke vibrationer.
  • Ubehagelig kemisk lugt det første stykke tid (forsvinder dog heldigvis).
  • Hvis du er til, at blive fyldt meget ud under penetration, er dette produkt måske ikke så meget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *