Rocks Off RO-DEO

Rocks Off RO-DEO

Når kæresten og jeg har sex, kommer jeg allernemmest hvis jeg rider ham. Medmindre vi har en lille hjælper med i legen, i form af en vibrator, selvfølgelig. Jeg elsker følelsen af, at have hænderne fri, have ham oppe i mig, og stadig kunne få orgasmer der siger spar to. Måske føler jeg mig lidt mere frigjort på den måde, og slapper mere af når jeg ikke hele tiden skal arbejde med hænderne? I hvert fald, blev jeg ret begejstret, da jeg faldt over et smart produkt fra Rocks Off, der tillader en, at ride legetøjet.

Jeg har været super begejstret for Rocks Off’s bullet-vibratorer, så jeg har siden jeg anskaffede dem, undersøgt mærket ret meget. De er trods alt nogle af de mest populære producenter af sexlegetøj verden over, så var nødt til at finde ud af, om der var mere jeg gik glip af.

Før jeg faldt over Rocks Off RO-DEO havde jeg altså lyst til, at prøve noget nyt og anskaffe mig et sexlegetøj, hvor jeg ikke allerede havde noget der mindede om. Samtidig havde jeg også den der tanke om, at ride min kæreste i baghovedet, som jeg følelse jeg godt ville kunne opnå selv. Jeg var altså på udkig efter noget sexlegetøj der er håndfrit.

Mit nyeste sexlegetøj fra Rocks Off, er således blevet den håndfri G-punktsvibrator RO-DEO. Navnet er ret passende, det er nemlig en vibrator med både en del til intern stimulering og en til klitoris, som så er rund i bunden så man kan ride den. Jeg har aldrig set sådan en type sexlegetøj før, så jeg var selvfølgelig nødt til, at få den afprøvet. Og når nu jeg er typen der elsker at ride i sengen, tænkte jeg, at dette måtte være perfekt til mig.

Godt nok var jeg ved første øjekast på hjemmesiden, ikke så frygtelig begejstret for udseendet, men med min tidligere erfaring med Rocks Off og de spændende nye muligheder for dobbeltstimulering, var der altså ikke nogen tvivl om, at Rocks Off RO-DEO skulle hjem og bo i mit lille skattekammer af sexlegetøj.

Desuden har jeg det seneste stykke tid tænkt meget over, at mit sexlegetøj også skulle kunne indgå i parleg, så nu syntes jeg altså, at det var tid til, bare at købe noget til mig selv og de ensomme nætter hvor kæresten skal arbejde udenbys.

Så den blev altså klikket hjem, og jeg var mere end klar til, at komme i gang med mit nye rodeo-eventyr, da den ankom med posten et par dage senere.

Posten ankommer med Rocks Off RO-DEO

Ja, jeg siger det hver gang, men det er nu altså altid godt at få slået fast. Pakken ankom diskret i brunt pap – så ingen grund til bekymring over, at købe sit sexlegetøj på nettet og gøre postmanden forlegen.

Under det brune pap, gemte der sig en æske, hvoraf halvdelen er udgjort af gennemsigtig plastik, så man kan se Rocks Off RO-DEO ligge på sin plads i plastik-uddybningen inden i. Det ser jo egentlig meget fint ud, men det er nok ikke ligefrem en æske jeg ville anvende til opbevaring. Dels er den ret afslørende for indholdet, og dels er den temmelig stor i forhold til selve vibratoren, hvilket jeg synes er en smule overflødigt.

Rocks Off RO-DEO indpakning

I æsken finder du, udover Rocks Off RO-DEO selvfølgelig, en manual, og en USB-oplader.

Rocks Off RO-DEO er hovedsaligt lavet af mat, pink medicinsk silikone, og den hvide bund og sølvkanten er af ABS-plast. Dette er super vigtigt, da det ikke skader huden, og jeg ville aldrig anvende eller anbefale et sexlegetøj, der ikke var sikkert at bruge.

Rocks Off RO-DEO er udstyret med to vibratorer. Den store er til at have internt, og den lille er til, at stimulere klitoris. De er begge en anelse buede, så de rammer klitoris og G-punkt. Allerbagerst er der en lille forhøjning i silikonen. Denne er til, at presse en smule på mellemkødet, der også er udstyret med et væld af nerveender der kan stimuleres.

Bunden af vibratoren er som nævnt rund, og med et hul igennem, så den både kan bruges til, at ride og som håndtag. Det er foran på denne del, at knapperne sidder. Der er to, hvor der på den ene står C (clitoral), som styrer vibrationerne i klitorisvibratoren, og G (G-spot) der – selvsagt – styrer vibrationerne i den store vibrator.

Hele vibratoren fylder samlet ca. 16 cm x 9 cm x 16 cm. Den store vibrator er ca. 13 cm med en omkreds på ca. 6,5 cm og klitorisvibratoren er også ca. 6,5 cm lang og spidser en smule til i enden – altså lidt trekantsformet.

Anvendelse af Rocks Off RO-DEO

Først og fremmest skal du selvfølgelig lige lade bæstet op. På bunden er der et lille hul til opladeren, så det skulle være til, at finde ud af. Herefter er der til op mod 2 timers vibration.

Rocks Off RO-DEO er ret nem at anvende. På C- og B- knappen tænder du for, og styrer vibrationer i henholdsvis den lille og den store vibrator. For at slukke for vibratoren, holder du knapperne nede i ca. 3 sekunder.

Du kan enten bruge den liggende, hvor du holder fast i hullet i midten og rokker den op og ned, eller du kan lægge den på en overflade og bruge den håndfrit, hvor du rider den. Nederst på den runde del, er der et lag silikone, så den ikke glider fra dig og du kan bruge den på lige den overflade du ønsker. Da den er vandtæt, kan du også tage den med i badet.

Legetøjet indeholder 7 forskellige typer vibrationer: konstant vibration i 3 niveauer, hurtig pulserende vibration, endnu hurtigere pulserende, mellem beat-agtig og hurtig beat-agtig vibration. Så der er altså god mulighed for, at kombinere og prøve sig frem.

Den lille forhøjning bagerst, skulle gerne stimulere din mellemkød, når du rokker frem og tilbage på vibratoren. Det kan desuden anbefales, at bruge en god glidecreme til. Husk dog, at den altid skal være vandbaseret, når legetøjet indeholder silikone.

Rengøring af Rocks Off RO-DEO

Da Rocks Off RO-DEO er vandtæt, er den også ret nem at rengøre, hvilket er en fordel når der er ret mange riller. Lunkent vand og intimsæbe og/eller rengøringsspray er vejen frem, men vær altid opmærksom på det sted, hvor opladeren skal sættes i. Godt nok skulle den være 100% vandtæt, men man kan aldrig være for forsigtig. Herefter skal den tørre helt, og derefter opbevares beskyttet mod støv osv. Jeg har bare min i en ”lynlås”-plastikpose, da jeg synes kassen den kom i, dels er for afslørende og dels er for stor, men du kan også med fordel få fat i en lille satin-pose til, at have den liggende i.

Min mening om Rocks Off RO-DEO

Personligt er jeg ret godt tilfreds med Rocks Off RO-DEO. Den passer min anatomi rimelig godt, og får stimuleret både min klitoris og G-punkt grundigt. Vibrationerne er ret hæderlige, og kan i hvert fald godt leve op til mit behov.

Jeg foretrækker at ride den, hvor jeg hæver den en smule fra underlaget med f.eks. en pude, så mine ben ikke flader totalt akavet ud til siden, og gør oplevelsen en smule mere ”life-like”. Udseendet er godt nok ikke det jeg elsker mest ved det her legetøj, men jeg må da også indrømme, at det kunne have været meget værre. Og med de funktioner det har, grundet udformningen, så kan jeg altså godt leve med, at det i mine øjne ser en smule spacy ud.

Og så er jeg selvfølgelig vild med, at den både er vandtæt og genopladelig. Det er næsten blevet et must for mig, da jeg dels elsker at lege med mig selv i badet, og er typen der ALTID glemmer, at få købt nye batterier når mit sexlegetøj går død.

Dog kunne jeg godt tænke mig, at materialet var en lille smule mere fleksibelt, især i klitorisvibratoren. Det kan godt blive en smule overvældende med så konstant et pres fra både den ene og den anden side på en gang. Men jeg har efterhånden erfaret, at dette problem kan afhjælpes ret godt, hvis man bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Forhøjningen bag på, siger mig ikke så meget, men måske er mit mellemkød bare ikke så sensitivt, som andres måske er.

Hvis ikke du bryder dig om at ride en sexpartner, så er Rocks Off RO-DEO nok ikke lige sagen, da det jo sådan set er det den er udtænkt til. Den kan selvfølgelig godt bruges når du ligger ned og holder på den, men den kommer absolut bedst til sin ret, på den anden måde.

Det bør altså også lige nævnes, at det nok ikke er alle, dette legetøj vil passe til. Det kunne være ret fedt, hvis det kom i forskellige størrelser. Normalt med en dildo, kan man jo selv styre hvor langt op man vil have den, og på den måde også nemmere ramme G-punktet. Men når du sætter dig på den med al din vægt, så må du altså finde dig i, at den rammer der hvor den gør. Der er meget stor forskel på kvinders udformning af de ædlere dele, så jeg kunne nemt forestille mig, at nogle kvinder ikke rigtig vil få glæde af Rocks Off RO-DEO. Men hvis du har god erfaring med sexlegetøj, og ved ca. hvilke størrelser og udformninger der passer dig – og Rocks Off RO-DEO lyder som en af dem, så synes jeg da bare det er at komme i gang.

Fordele og ulemper ved Rocks Off RO-DEO

Fordele

  • Anderledes form for stimulering.
  • To vibratorer, der styres separat.
  • God udformning.
  • Vandtæt.
  • Rimelig pris.
  • Genopladelig

Ulemper

  • Passer sandsynligvis ikke til alles anatomi.
  • Hvis ikke du bryder dig om at ride under sex, er dette nok ikke sagen.
  • En smule ufleksibel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *