OhMiBod LoveLife Cuddle

OhMiBod LoveLife Cuddle

G-punktsstimulering er altså noget jeg tidligere har haft virkelig svært ved. I lang tid, var jeg overbevist om, at jeg altid skulle kunne nyde intern stimulering lige så meget som mange andre åbenbart gjorde, og jeg har simpelthen brugt så mange timer på, at undersøge alt om dette – nærmest mytiske – punkt på nettet, og læst jeg ved ikke hvor mange guides til, at stimulere det.

Mange kloge hoveder hævder faktisk, at G-punktet overhovedet ikke findes. Og hvad der i virkeligheden sker dernede skal jeg slet ikke gøre mig klog på, men hvad jeg er helt sikker på er, at jeg efter jeg er begyndt at eksperimentere med G-punktsvibratorer, har fået væsentligt mere følsomhed ”dernede”, og orgasmerne bliver som oftest virkelig kraftige.

Det er noget jeg lige har skulle lære, og derfor har jeg også ventet lidt med, at anskaffe for mange dyre aggregater til, at stimulere G-punktet. Hvis det nu slet ikke var noget jeg kunne få glæde af, var der jo ingen grund til, at bruge en formue på, at få til at ske. Men nu er jeg altså blevet ret fortrolig med mit G-punkt (om det så eksisterer eller ej?), og besluttede mig derfor for nyligt for, at jeg måtte have lidt nyt lir i den afdeling.

Som altid søgte jeg rundt på nettet for, at finde anmeldelser af forskellige G-punktsvibratorer, og også meget gerne nogle der var til at betale – jeg kan jo ikke blive ved med, at kaste flere tusinde efter sexlegetøj – især når jeg er så relativt uerfaren med mit kære G-punkt. Efter lang tids søgen faldt jeg over vibratoren OhMiBod Lovelife Cuddle. Ud fra de gode anmeldelser, og erfaring med OhMiBod’s BlueMotion (som vi har fået virkelig meget sjov ud af) besluttede jeg mig for, at det måtte være denne model, der skulle hjem og bo i sengebordsskuffen. Desuden har OhMiBod Lovelife-serien i 2014 vundet en Red Dot Design Award, hvilket jo tegner rigtig godt.

Pakken med OhMiBod LoveLife Cuddle ankommer

Da jeg ikke var hjemme da pakken ankom, var det min kæreste der tog imod den. Jeg elsker at få pakker med posten, og glæder mig altid helt vildt til, at åbne dem, så da min kæreste skrev og fortalte, at pakken var kommet, måtte jeg give ham strenge instrukser i ikke at åbne den, selvom han var noget så nysgerrig.

Endelig kom jeg hjem, fuld af forventning, og fik sagerne ud af den brune pap-indpakning. Og hurra, for et tøse-syn der mødte mig. Normalt er jeg jo altså mest til sådan en eksklusiv, lækker og diskret indpakning, men her kom pigen lige op i mig, og gik helt i fjante-mode. Aldrig har jeg set så meget pink på et sted!

Først er der den yderste box. Helt pink, og med et hul ind til den næste box. Denne er hvid, og med et mønster af pink blomster og et pink bånd. Og her finder du en pink manual, og den pink vibrator. Det her er simpelthen så ultimativt tøset, at selvom jeg normalt tænder lidt af på den slags barbie-gøgl, så kunne jeg virkelig ikke lade være med, at elske det ret meget.

OhMiBod LoveLife Cuddle indpakningen

Så i æsken finder du altså en manual, en USB-oplader, en opbevaringspose i hvid satin, og så selvfølgelig selve vibratoren.

OhMiBod LoveLife Cuddle er af medicinsk silikone i – ja, pink, og håndtaget er i hvid ABS-plast. Den er altså sikker at bruge mod den sarte hud ”dernede”.

Den del du sætter ind er blød, og relativt tynd med sine lige omkring 3 cm i bredeste omkreds (hovedet). I enden er den altså tykkere, og udformet så den nemmere kan ramme dit G-punkt. Hele vibratoren er en smule krum, netop også for, at ramme så optimalt som muligt, og har en længde på 16 cm, hvor de 12 af dem er beregnet til penetrering.

Det hvide skaft er udstyret med et hul i bunden til opladning, og et lille hjerte, hvor du finder 3 knapper til, at styre vibratoren med. Rundt om hjertet sidder et LED-lys.

Anvendelse af OhMiBod Lovelife Cuddle

Først og fremmest, så skal vibratoren jo lige lades op, så man er lige nød til, at ruste sig med tålmodighed. 2,5 time, og den skulle være opladt og klar til ca. 2 timers brug.

USB-opladeren sættes i hullet i bunden, og enten i computeren eller via en adapter i stikkontakten. LED-lyset omkring hjertet på skaftet vil nu begynde at blinke, som en indikator for, at vibratoren lader op. Når den er fuldt opladt, stopper den så med, at blinke.

Og så i gang! For at tænde vibratoren, holder du den knap nede, hvor der er markeret en lille ”bølge”. Her kan du så skifte mellem de forskellige mønstre, ved at trykke kort. På plus- og minus-knappen styrer du styrken af vibrationerne. Når du vil slukke vibratoren, holder du ”bølge”-knappen inde igen.

OhMiBod LoveLife Cuddle vendt på hovedet

Vibratoren har 7 forskellige vibrationsmønstre og 6 grader af intensitet, så med lidt hurtig hovedregning, så giver den dig altså 42 forskellige muligheder for, at finde nogle kombinationer der passer dig.

Du kan både bruge vibratoren internt mod dit G-punkt, og eksternt på klitoris. Da den ikke er ret stor, er den nem at anvende sammen med andre typer legetøj, eller i sengen med en partner. Hvis du vil bruge glidecreme sammen med vibratoren, hvilket klart kan anbefales, så husk, at denne skal være vandbaseret, så du ikke ødelægger silikonen.

Desværre, så er OhMiBod LoveLife Cuddle ikke 100% vandtæt, men tåler kun stænk. Så lad være med at tage den med i bad, og vær ekstra opmærksom, når du gør den ren.

Rengøring af OhMiBod LoveLife Cuddle

Da vibratoren som sagt ikke er vandtæt, skal du passe rigtig godt på under rengøringen. Især omkring knapperne, da man godt lige kunne forestille sig, hvad der kunne sætte sig fast i de små riller.

Sørg for, at bruge en klud eller noget god rengøringsspray og tag dig god tid til, at rense legetøjet, uden at sjaske den helt til med vand. Tør den grundigt, og opbevar den i den lille pose der medfølger.

Min mening om OhMiBod LoveLife Cuddle

Overordnet set, så er jeg altså temmelig godt tilfreds med OhMiBod LoveLife Cuddle. For mig har den en perfekt størrelse, da jeg godt kan synes det bliver for overvældende med en kæmpedildo og stærke vibrationer samtidig. Desuden er jeg jo ret tit på farten, og der er det altså meget rart, at man kan få plads til vibratoren i tasken. Her er satin-posen i øvrigt også et stort plus.

Størrelsen passer ret godt til at holde på, og når min kæreste vil lege med, bliver den heller ikke for stor og akavet at arbejde med. Jeg nyder virkelig, at tage legetøj i brug med kæresten, så for mig er det ofte vigtigt, at han også synes om designet og måden man bruger det på.

Udformningen passer ret godt på min anatomi, og man kan jo altid føre den lidt frem og tilbage, for at ramme der hvor det føles bedst. Men med hensyn til udformning, synes jeg det er lidt svært at anbefale, da vi alle er bygget så forskelligt, og med al den diskussion omkring G-punktet, kan jeg jo heller ikke vide, om andre (eller jeg selv) overhovedet har et. Men jeg kan i hvert fald sige, at designet og formen af OhMiBod LoveLife Cuddle passer mig ganske fint.

Da jeg så på størrelsen og ikke mindst prisen af denne G-punktsvibrator, dalede mine forventninger til styrken altså en smule. Normalt plejer kraftige vibratorer altså at koste en hel del mere, og desuden være noget mere anseelige i størrelsen. Men sådan er det ikke med OhMiBod LoveLife Cuddle. Den er faktisk overraskende kraftig. Faktisk så kraftig, at jeg næsten blev helt følelsesløs efter, at have prøvet den på min klitoris.

Apropos klitoris, så fungerer al stimulering for mig bare bedst, så den også bliver kælet for. På den måde kan man godt ærgre sig lidt over, at der ikke er en klitorisvibrator på, men på den anden side, så er den i sig selv på praktisk og beskeden i størrelsen, at det ikke er noget problem, at drage andet sexlegetøj eller en finger med ind i legen.

Og nu til de mere negative aspekter af OhMiBod LoveLife Cuddle. Med kraftige vibrationer, medfølger altså et øget lydniveau, så selvom denne er relativt lydsvag, så kan den altså stadig godt høres. Men det er nok bare noget man må tage med, når man vil have kraftigt sexlegetøj.

Derudover skal man holde ”bølge”-knappen inde i 3-4 sekunder før den tænder/slukker. Og faktisk, så er det lidt et problem. Ikke så meget når den skal tændes, men jeg har virkelig et behov for, at kunne slukke mit sexlegetøj lynhurtigt når jeg har brug for det. F.eks. hvis nogen pludselig kommer ind ad døren. Så er det altså virkelig akavet, ikke at kunne finde ud af, at slukke for bæstet!

En sidste negativ ting er, at den ikke er vandtæt. Dels så elsker jeg, at have sexlegetøj med i badet, så det er altså et ret stort minus, ikke at kunne det med denne her, som jeg ellers er blevet så glad for. Og rengøringen bliver bare heller ikke nemmere på den måde – noget jeg helst bare vil have overstået hurtigt og effektivt.

Men derudover, så er jeg positivt stemt over for min nye OhMiBod LoveLife Cuddle, og vil klart anbefale den til folk der foretrækker lidt mindre og krogede G-punktsvibratorer med høj styrke. Jeg vil især også anbefale den til nybegyndere, dels fordi den ikke er så overvældende, men også fordi man gradvist kan øge styrke og vibrationer, jo mere man vænner sig til det. Og hvis ikke det så er noget for dig alligevel, så er det ikke det dyreste fejlkøb du kunne have gjort.

Hvis du omvendt foretrækker, at blive heftigt fyldt ud, så er OhMiBod LoveLife Cuddle nok ikke lige sagen.

Fordele og ulemper ved OhMiBod LoveLife Cuddle

Fordele

  • Lille og lækkert design.
  • Kraftige vibrationer.
  • God udformning.
  • Billig i forhold til andre vibratorer af denne kvalitet.
  • Opladelig (dog kun USB, så ønsker du at sætte den i stikkontakten, må du selv anskaffe en adapter).
  • Mange forskellige indstillinger.

Ulemper

  • Relativt lille (dog en fordel for nogen – jeg selv inklusiv).
  • Ikke vandtæt.
  • Besværlig tænd-/sluk-knap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *