Muse Massager

Muse Massager

Kan en kvinde mon få for mange vibratorer? Nej, det tror jeg vist efterhånden fået slået fast, at det kan hun ikke (ikke i min optik, i hvert fald). Selvom klitorisvibratorer er udtænkt til, at kunne stort set det samme, er forskellene alligevel så store, at det altså sagtens kan betale sig, at have et godt udvalg.

Personligt synes jeg der er kæmpe forskel på måden vibrationer er på. De kan være lette, pirrende og overfladiske, eller dybe og mere intense. Udformningen af selve vibratoren må jo altså også siges, at spille en kæmpe rolle i, hvordan man bliver stimuleret.

Før jeg fik opbygget mig et mindre lager af disse små vidundere, kunne jeg godt blive en lille smule frustreret, når en vibrator var fantastisk i sidste uge, men denne gang, var det altså bare noget andet jeg havde lyst til. Sexlegetøj køber jeg jo for, at kunne opnå bedre orgasmer og virkelig prøve, at holde mig selv og sexlivet i gang. Og så er det altså bare for fedt, at kunne skifte legetøj, alt efter hvad man lige har lyst til i øjeblikket.

I lang tid har jeg haft glæde af min Jimmyjane FORM 2. Jeg har godt nok altid haft det lidt svært ved tanken om, at det skulle forestille små kaninører der kælede for min klitoris (tænk over det, er det ikke en smule bizart, eller er det bare mig der er sippet?). Men følelsen er altså fantastisk, og jeg elsker hvordan min klitoris bliver stimuleret fra flere sider.

Derfor var der altså heller ikke megen tøven, da jeg faldt over den lille vibrator Muse Massager, og den blev lynhurtigt klikket hjem til samlingen.

Forresten, så er jeg begyndt at købe mit sexlegetøj hos en helt ny webshop, der hedder Voksen.dk. Den er lynhurtigt blevet min favorit, da pakkerne altid er diskrete, og så synes jeg hele konceptet er super fint. De går nemlig rigtig meget op i, at det skal være sjovt at købe sexlegetøj, sjovt at være voksen og at det ikke behøver at være cheasy/vulgært – præcis som jeg selv foretrækker det.

Pakken med Muse Massager ankommer

Som nævnt, så er pakkerne fra Voksen.dk altid super diskret indpakket. Jeg har en fornemmelse af, at mange godt kunne tænke sig, at få lidt frækt til sengen, men er for generte til, at gå ind i en butik, og er bange for, at alle kan se på pakken hvad der er i, når den bliver sendt med posten. Så det er altså virkelig en fornøjelse, hver gang man modtager en pakke og kan ånde lettet op fordi den er helt diskret.

Æsken som vibratoren er pakket i, er ikke lige min kop te. Hvis i har læst med her før, har i nok opdaget, at jeg har en svaghed for, og foretrækker, et luksuriøst, diskret og lækkert design – også når det kommer til indpakningen.

Muse Massager indpakningen

Uden på æsken er der et billede af vibratoren. En lille vred kanin, med lysende blå øjne og øjenbryn. Men hvis det ikke lige var fordi, der med store bogstaver stod ”massager” på forsiden, kunne det lige så godt ligne en eller anden skør robot-lignende gadget, så det er ikke fordi indpakningen skriger ”sexlegetøj”, hvilket egentlig er meget fint.

Inde i æsken har vi så de gode sager. Der medfølger en oplader, manual og så selvfølgelig selve vibratoren.

Og denne vibrator. Jamen, jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte, for selvom jeg virkelig foretrækker luksusdesign, så er der altså bare noget ved denne vibrator, der er helt vildt fedt.

Den nederste del er afrundet og i hvid ABS-plast og den øvre sorte del, dvs. ansigt og ører, er overtrukket med en blød, mat silikone, der udover at føles godt mod huden, også er helt sikker at bruge, og uden phthalater.

Når vibratoren er tændt, lyser øjne, bryn og striben rundt om op. Det lille, lettere agressive kaninansigt ville nok normalt være et turn-off for mig, men der er virkelig noget uhøjtideligt og humoristisk over designet, hvilket er virkelig forfriskende.

Muse Massager er lille og handy, og fylder i alt 8,5 cm i højden og 4,7 cm i bredden. Selve ørerne, som jo er dem der skal stimulere, har en længde på 3,3 cm. Disse er i øvrigt super fleksible – et must for rabbit-vibratorer.

Anvendelse af Muse Massager

Muse Massager er opladelig – heldigvis – så det allerførste der skal ske er, at den skal plugges i opladeren. Hullet til dette sidder bagpå, og på grund af bundens udformning, kan vibratoren stå op imens. Da den er afrundet, vipper den lidt, men vægtfordelingen er lavet sådan, at den uden problemer kan stå op uden at vælte.

Mens vibratoren oplader, blinker dens øjne. Det tager ca. mellem 1 og 2 timer, og efterfølgende skulle der være omkring 6 timers leg til rådighed – noget jeg dog ikke lige selv har holdt regnskab med.

Og så er det i gang med den sjove del! Vibratoren er udstyret med 2 knapper. Nemlig øjnene, som udover at lyse, også er en smule forhøjede, så du kan mærke dig frem til dem, når du ligger ned. Jeg tror virkelig der er nogen, der har haft det sjovt med, at designe denne lille fætter.

Men anvendelsen er super nem. Trykker du på det venstre øje (her mener jeg venstre, når du kigger på den forfra) tænder du for vibratoren. Det er også gennem denne knap, at du går frem i de forskellige vibrationsmønstre. Trykker du på det andet øje, altså det højre når du kigger lige på den, kan du gå tilbage i indstillingerne. Holder du dette øje nede, slukker du for vibratoren.

Muse Massager har 10 forskellige indstillinger, hvor de 3 første er konstante, og de 7 resterende er forskellige mønstre, med hver deres styrke.

Desuden er den udstyret med to forskellige motorer, en i hvert øre, hvilket er en stor fordel. På den måde undgår du en masse vibrationer i hænderne, og du kan nemmere selv variere din måde, at bruge vibratoren på.

Som altid, kan det være en god idé, at anvende en god glidecreme sammen med vibratoren. Bare husk, at denne skal være vandbaseret, så du ikke ødelægger silikoneoverfladen.

På vibratorens æske står der, at den er vandtæt. Men i manualen står der, at man ikke må udsætte vibratoren for store mængder væske. For at være på den sikre side, så vælger jeg altså at tro på, at den IKKE er vandtæt, også selvom det står udenpå, så den får altså ikke lov til, at komme med ind under min bruser.

Rengøring af Muse Massager

Som altid med sexlegetøj, så er det vigtigt, at gøre vibratoren grundigt rent efter brug. Brug varmt vand og intimsæbe – men pas på med mængden af vand – eller en god rengøringsspray. Herefter skal den opbevares sikkert fra støv, fugt og lys. Da jeg ikke vil mene, at æsken den kom i er en god opbevaringsløsning, kan jeg anbefale, at bruge en af de der plastikposer med genluk.

Min mening om Muse Massager

Jeg må indrømme, at jeg har et lidt blandet forhold til denne vibrator.

For det første, så er jeg altså ret vild med designet. Nej, jeg synes ikke det er hverken ophidsende, sexet eller cute, men det er virkelig humoristisk. Jeg kan godt lide, at man kan lave lækre produkter, der er så uhøjtidelige, men heller ikke vulgære.

For mig er bunden ret god at holde på. Men jeg har også meget små hænder, så måske er det derfor. Min kæreste har haft brugt den på mig, og med hans store labber, havde det vist været en smule uhandy.

Når det kommer til rabbit-vibratorer, er det virkelig en fordel, at der er to forskellige motorer. På den måde er variationen og oplevelsen større, og du kan bruge hvert ”øre” uafhængigt. Desuden er Muse Massager faktisk ret lydsvag. Noget mange af os der bor i lydte lejligheder nok vil være glade for.

Men derudover, så må jeg altså indrømme, at denne vibrator ikke helt gør det for mig. Vibrationerne er simpelthen ikke stærke nok, og jeg har oplevet, at de bliver svagere/går i stå når jeg presser den for hårdt mod klitoris. Men hvis du er en af dem, der har en meget sensitiv klitoris, og måske faktisk har ret svært ved, at bruge de helt kraftige vibratorer, er denne måske faktisk lige sagen. For selvom vibrationerne ikke er i den voldsomme ende, så er variationen af dem stor. Men for mig bliver det mest af alt bare en summen, hvor jeg er mere til rumlen.

At jeg ikke er helt sikker på, om den er vandtæt, trækker altså også en smule ned. Selvfølgelig kan jeg bare bruge andre vibratorer i badet, men det ville nu altså alligevel være meget rart, at vide med sikkerhed.

Selvom knapperne stikker en lille smule ud, så kan de altså godt være en lille smule besværlige, at holde styr på, når man ligger og er godt i gang. Det er dog en ret lille detalje, for det er ikke fordi det er umuligt, bare knap så praktisk.

Alt i alt, så vil jeg altså kun anbefale denne vibrator til folk der bedst kan lide svage vibrationer. Men for de der ønsker intens stimulering, er jeg bange for, at denne ikke er stærk nok.

Fordele og ulemper ved Muse Massager

Fordele

  • Sjovt og anderledes design.
  • To motorer.
  • God størrelse.

Ulemper

  • Ikke ret kraftige vibrationer.
  • Lidt besværligt at finde knapperne når man ligger ned.
  • Uhandy hvis du har store hænder.
  • Dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *