Jimmyjane FORM 6

Jimmyjane FORM 6

For lidt tid tilbage, havde min søde kæreste og jeg endnu en gang årsdag. Den 7. af slagsen. Jeg må indrømme, at jeg nogen gange tænker, at vi lige har mødt hinanden og stadig har frygteligt meget at lære, og når folk (læs: min mor) begynder at pippe forsigtigt om bryllup og babyer, kan jeg synes det er helt tosset, at forvente den slags så tidligt. Men. 7 år. Jeg kan da ikke afvise, at det efterhånden er, hvad man vil kalde et fast og langvarigt forhold, og jeg ville da virkelig heller ikke ønske det anderledes. Men når kæresten og jeg begge er så travle, og arbejder meget udenbys, så er det dels svært at forestille sig, at få tid til et familieliv med børn pt, og vi bevarer også en del af den spænding der ligger i, at skulle ses igen – også selvom vi har boet under samme tag i i hvert fald 5 år – når vi ofte kommer til, at savne hinanden. Og det er altså egentlig lidt fedt synes jeg. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at vores ”nye” fælles interesse for sexlegetøj, har piftet gevaldigt op, og gjort os legesyge igen, efter et par år, hvor hverdagen og forholdet måske blev en lille smule trivielt.

Vi har egentlig aldrig gået voldsomt meget op i årsdage, og jeg havde da egentlig også ”bare” disket op med noget mad, rødvin, stearinlys og iført mig sexet undertøj, som en lille gave til ham. Jo, det er da at gøre noget ud af det, men når man kender relativt mange par, hvor de hver gang lejligheden byder sig, går bananas med hotelophold og gaver til halv bondegård, så er en simpel gang simre-kødsovs og brugsens bedste tilbud på alkoholprocenter altså ikke det helt vilde.

Da min bedre halvdel kom hjem fra arbejde, havde jeg rigtig nok gjort det hele klar, og forsøgte at stå klar i sexet position med et glas vin i hånden. Hvordan kan det være, at der er nogen der bare kan finde ud af det? Kæresten kunne ikke lade være med at grine lidt overbærende, men kærligt af mig, for nøj hvor kan jeg bare blive komisk, når jeg prøver for hårdt. Og så kom han over, kyssede mig og rakte mig stolt en fint indpakket gave.

Han blev lidt goofy, og tydeligvis vildt ivrig efter, at jeg skulle åbne gaven, så vi satte os i sofaen og gik i gang med at åbne, hvad der skulle vise sig, at være en flot, pink dildovibrator, også kaldet Jimmyjane FORM 6.

Pakken med Jimmyjane FORM 6

Om pakken ankom diskret, skal jeg jo ikke kunne sige, da det denne gang var min kæreste der flottede sig, men ud fra hvad han har sagt, fungerede leveringen helt fint og uden problemer. Så langt så godt. Da jeg fik pillet de tre tons glitrende gavebånd og det spraglede gavepapir af (jeg tror sørme kæresten selv har været i gang med sine pølsefingre og pakket sagerne ind efter bedste evne) fandt jeg en flot sort æske – denne fungerer som ladestation, en manual, stik til æsken og selvfølgelig selve Jimmyjane FORM 6.

Jimmyjane FORM 6 indpakning

Dildovibratoren er udformet med en dobbeltfunktion, så begge ender faktisk kan bruges. Den ene ende er kort og med et lille ”hoved” (af mangel på bedre ord), og den anden ende er lang med en større omkreds for enden. Materialet er medicinsk silikone (mat og pink i mit tilfælde) på de dele der er beregnet til stimulering, og mellem de to ender sidder en ring i rustfrit stål. Jimmyjane FORM 6 er altså helt sikker, at bruge mod huden. Det er desuden gennem ringen, at dildovibratoren oplades. Det vil altså også sige, at der ikke er huller nogen steder til opladning, dette foregår via ladestationen.

På den lange ende af dildovibratoren er der 3 knapper – eller det vil sige tre markeringer, for at undgå for mange buler og sømme. Hvis ikke man er så meget til pink, kan man også få Jimmyjane FORM 6 i sort. Dette ville jeg nok i virkeligheden foretrække, men designet og kvaliteten er så høj, at det ikke gør mig så meget, med den varme pink farve.

Anvendelse af Jimmyjane FORM 6

Som det aller første, skal bæstet jo lige lades op. Dette gør du ved, at tilslutte ladestationen og placere dildoen i holderen. Herefter tager det 8 timer første gang du lader Jimmyjane FORM 6 op. Ja, det er rigtig lang tid, så sørg lige for, at have planlagt i god tid, så du ikke bliver skuffet over, ikke at kunne bruge den med det samme. Til gengæld tager det ikke helt så lang tid næste gang den skal oplades.

Jimmyjane FORM 6 oplader

Som nævnt tidligere, så sidder der 3 knapper på det lange skaft. Bølgen styrer de 6 forskellige vibrationsmønstre, prikken styrer styrken af den lille ende, og cirklen klarer styrken i den store. For at tænde og slukke vibratoren, skal du bare holde en hvilken som helst knap inde, i ca. 2 sekunder.

Tanken med Jimmyjane FORM 6 er, at den kan bruges på mange forskellige måder. Du kan vælge at bruge en ende ad gangen, eller placere den således, at den stimulerer bredere med begge ender.

Den lille ende er tiltænkt stimulering af klitoris, eller præcis stimulering af G-punktet. Her er vibrationerne mere overfladiske og summende.

Den lange ende kan også bruges til klitoris, men er også beregnet til, at fungerer som en almindelig dildo. Her er vibrationerne dybere og mere rumlende.

Da der ikke er nogle direkte indgange ind i Jimmyjane FORM 6, er den 100% vandtæt, og kan snildt tages med til en gang undervands-aktion. Desuden kan den ret sikkert bruges af både mænd såvel som kvinder (herren i huset har ikke afprøvet den, men jeg forestiller mig, at der også er rig mulighed for, at mænd kan eksperimentere med denne sag).

Vibratoren indeholder et ret stort antal muligheder for, at prøve sig frem, da den både indeholder 6 forskellige vibrationsmønstre, og 6 forskellige styrker af hver – tilmed i to separate motorer.

Det anbefales, at Jimmyjane FORM 6 bruges med en god glidecreme. Husk dog, at denne skal være vandbaseret, så du ikke risikerer, at ødelægge silikonen.

Rengøring af Jimmyjane FORM 6

Da Jimmyjane FORM 6 er vandtæt, er det super nemt, at rengøre den. Varmt vand og intimsæbe og/eller en god rengøringsspray synes jeg plejer, at være vejen frem. Husk forresten lige, at være helt sikker på, at den er helt tør, inden du sætter den til opladning.

Herefter kan du bare opbevare den i ladestationen, som jo også er en fin lille sort æske, der er super diskret og nemt kan stå fremme, uden at vække mistanke.

Min mening om Jimmyjane FORM 6

Jeg må desværre indrømme, at jeg har et meget blandet forhold til Jimmyjane FORM 6. Da jeg så den, steg mine forventninger ret meget, da jeg er ret vild med ideen om, at den skal være multifunktionel. Det er da heller ikke fordi jeg synes den er decideret dårlig, men måske passer den bare ikke ret godt til min anatomi. Men lad os starte med det positive.

For det første, så synes jeg designet er ret flot. Jeg er jo vild med minimalistiske stykker sexlegetøj, lavet i mat silikone, så på det punkt er jeg helt på. Desuden synes jeg også, der er noget ret eksklusivt over måden den lader op på.

Vibrationerne er relativt kraftige, og passer mig egentlig ret fint. Især den lille ende til klitorisstimulering, hvilket egentlig overrasker mig lidt, da jeg er mere til dybe vibrationer. Dette kan den store ende jo så klare. Når jeg bruger den lille ende, synes jeg desuden den store er ret behagelig, at holde på.

Et kæmpe plus er, at den er vandtæt og ikke bruger batterier. Disse to ting, er nærmest blevet et absolut must for mig, da jeg aldrig får købt batterier og elsker at bruge sexlegetøj i badet.

Jimmyjane FORM 6 kan altså godt fungere for mig, og kan sagtens give mig en fin orgasme, men der er altså nogle helt væsentlige ting, der trækker ned.

Når jeg bruger den korte del til G-punktsstimulering, er jeg nødt til, at have den så langt op, at metalringen begynder at genere mig. Dette er super ærgerligt, da udformningen forenden ellers passer mig rigtig godt. Omvendt, når jeg bruger den anden ende som en almindelig dildo, er den dels lidt for bred i omkredsen til min smag, og der opstår et virkelig dumt problem: knapperne forsvinder op i mig! Jeg kan ikke som sådan mærke dem, så det er ikke fordi de kommer til, at genere dernede, men det er da lidt dumt, når man får lyst til, at variere vibrationerne, at knapperne er forsvundet op mellem benene på en, og man må have den ud, for at indstille den. Og er man kommet til, at bruge en anelse for meget glidecreme, så må man altså også lige tørre knapperne lidt af først. Meget upraktisk, og virkelig ikke ret godt tænkt. Om dette kunne have været klaret med en ekstern fjernbetjening, skal jeg ikke kunne sige.

Efter jeg selv har prøvet mig frem med Jimmyjane FORM 6, har jeg været inde og læse andres holdning til den. Jeg ville ikke gøre det før, da jeg hellere ville danne mit eget indtryk, men da jeg læste om den efterfølgende, kunne jeg se, at meningerne var meget delte. Nogen kan slet ikke få noget ud af den overhovedet, og er derfor også meget forargede over prisen, og andre synes, at dette legetøj er det bedste de har prøvet til dato. Så man kan altså tænke sig frem til, at det handler utroligt meget om præferencer og udformning ”dernede”, hvilket også er grunden til, at jeg ikke vil anbefale denne dildo til folk, med mindre de ved hvad de kan lide, og har en helt klar idé om, at dette vil være noget for dem. Men nogen må jo være vilde med den, for i 2013 vandt den en pris som årets bedste luksuslegetøj hos XBIZ Awards. Smag og behag, men er du til stor udfyldning, summende vibrationer, har et G-punkt der sidder relativt langt ude og er villig til, at smide en ordentlig pose penge efter et stykke sexlegetøj, så tror jeg da helt sikkert, at Jimmyjane FORM 6 er noget for dig.

Fordele og ulemper ved Jimmyjane FORM 6

Fordele

  • Flot design.
  • Genopladelig.
  • Vandtæt.
  • Innovativ.

Ulemper

  • Fungerer kun for nogen, så vær afklaret med, hvad du kan lide, og hvordan din anatomi er.
  • Dyr.
  • Knapperne sidder på selve skaftet til penetrering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *