Jimmyjane FORM 4

Jimmyjane FORM 4

Siden jeg er begyndt, at anskaffe mig mere og mere sexlegetøj, er jeg også blevet langt mere entusiastisk omkring de forskellige typer og mærker. Jeg vil simpelthen vide det hele, og jo mere legetøjet er blevet lidt af en hobby, jo mere går jeg op i, at tjekke forskellige mærker ud, sammenligne dem og få et varieret indtryk af dem hver især. På den måde tillader jeg også mig selv, at investere i disse fantastiske dimser – lidt som andre ville gøre det med en hvilken som helst anden hobby.

Jeg har indtil videre to produkter fra Jimmyjane. Mit første legetøj fra dem var Jimmyjane FORM 2, som i høj grad overraskede mig, og som jeg til dato stadig er temmelig glad for. Og så fik jeg Jimmyjane FORM 6 af min søde kæreste, men denne var jeg desværre knapt så begejstret for. Det vil altså sige, at jeg har haft to meget forskellige oplevelser af Jimmyjane, og for overhovedet, at kunne vurdere mærket, bare en smule, besluttede jeg for nyligt, at jeg måtte have endnu en af deres små orgasmemaskiner. Da jeg tjekkede dem ud, kunne jeg ikke lade være med, at klappe i mine små hænder. Det kan godt være, at det ikke er alle Jimmyjane’s produkter der fungerer for alle, men flot og innovativt design, det kan de da finde ud af! Nå, men jeg kunne jo altså ikke bare sådan købe det hele, så jeg måtte vurdere, hvad jeg havde mest trang til.

Hvor mærkeligt det end kan lyde, så trængte jeg til en klitorisvibrator. Igen, ja. Jeg har sagt det en million gange, men en kvinde kan altså ikke få for mange vibratorer. Slut. Jeg kan i alle tilfælde ikke. Desuden synes jeg lidt jeg har manglet en vibrator, som jeg både kan bruge på klitoris og en smule internt, men som ikke er på størrelse med en dildo. En god lille mellemting, så at sige.

Da jeg så Jimmyjane FORM 4, var jeg ikke i tvivl. Jeg har jo altså et eller andet, med simpelt design og selvom den ikke ser ud af meget, så fik jeg en fornemmelse af, at de diskrete kurver alligevel kunne noget særligt. Nogen gange er det så lidt der skal til – noget man i design skal være lidt modig for, at prøve af.

Desuden kunne jeg heller ikke helt stå for, at Jimmyjane FORM 4 fås i en virkelig flot grå farve – beslutning hermed taget.

Pakken med Jimmyjane FORM 4 ankommer

Naturligvis var der heller ikke denne gang problemer med leveringen af mit nye sexlegetøj. Nemt og smertefrit, og så diskret som man kunne tænke sig. Så langt så godt, af med den brune pap-indpakning!

Jimmyjane FORM 4 kommer i en pap-boks, hvor der er et stort billede af vibratoren udenpå. Man kan mærke, at æsken er af god kvalitet, og på den måde ville den jo fungerer godt som opbevaring, men synes nu nok, at billedet er lidt for afslørende. Men det interessante er jo også, hvad der befinder sig inden i æsken! Nemlig en manual, en ladestation og selvfølgelig den flotte vibrator.

Jimmyjane FORM 4 indpakning

Vibratoren fås i grå og pink, hvoraf jeg har valgt den grå. Den er lavet i silkeblød medicinsk kvalitetssilikone med et mat look. Formen minder mig en smule om en bowling-kegle eller måske en russisk babuschka-dukke, men det er måske bare mig? Hele vejen rundt er der en svag søm. Bunden er lavet i rustfrit stål, og det er herigennem bæstet oplades.

Vibratoren er 8,3 cm lang og dens bredeste diameter er 5 cm. Det er altså en relativt fyldig klitorisvibrator.

Nederst er der tre knapper, en plus, en minus og en med en bølge på.

Anvendelse af Jimmyjane Form 4

Det første du skal gøre er, at lade Jimmyjane FORM 4 op. Ladestationen sættes i stikkontakten og vibratoren placeres heri. Her skal du være ekstra opmærksom på, at vibratoren står helt lige, og at du ikke kommer til at rykke med den, da der ikke skal ret meget til, før forbindelsen mellem bunden og ladestation ryger, og den stopper med, at oplade. Omkring knapperne er der et lille lys der tænder, når den lader op, så hold øje med det, så er du på den sikre side. Når lyset så går ud igen, er den fuldt opladt.

Herefter er betjeningen super nem. På plus-knappen tænder du for vibratoren, og øger vibrationsstyrken, på minus-knappen slukker nu (ved at holde den nede) og sænker vibrationsstyrken. På bølgeknappen kan du så gå igennem de forskellige vibrationsmønstre.

Der er 5 forskellige styrker og 4 mønstre i vibratoren. Første mønster er konstant vibration, nummer to er lidt bølge-agtig, nummer 3 er også et bølge-mønster, men lidt hurtigere, og nummer 4 er pulserende. Der er altså ret god mulighed for, at variere efter behov, og finde en indstilling der passer dig. Når du tænder for vibratoren, starter den på den indstilling den var, sidste gang du anvendte den, så du ikke behøver lede rundt efter den du bedst kan lide.

Du kan bruge vibratoren både internt og eksternt. På klitoris får du en bred stimulering, og ved intern brug, skulle det være muligt at stimulere G-punktet.

Jimmyjane FORM 4 er vandtæt

Desuden er vibratoren 100% vandtæt, så nap den endelig med en tur i badet. Det anbefales at du bruger en god glidecreme sammen med vibratoren. Her er det så bare vigtigt, at du kun bruger vandbaseret, da andet vil kunne beskadige silikonen.

Rengøring af Jimmyjane FORM 4

Rengøringen er super nem, da Jimmyjane FORM 4 er vandtæt. Varmt vand og intimsæbe og/eller en god rengøringsspray til sexlegetøj er vejen frem. Og lad den så tørre helt inden du oplader den, eller gemmer den væk.

Herefter skal den opbevares sikkert fra støv og fugt. Da jeg synes æsken den kom i er for afslørende, og desuden fylder en del, ryger min Jimmyjane FORM 4 bare i en lille satin-pose jeg havde i forvejen. Det er desuden også super praktisk, hvis man skal have den med i tasken.

Noget jeg ikke har gjort så meget opmærksom på før er, at det altså er helt normalt, at silikone tiltrækker fnuller som bare f*****. Der er ikke ret meget, at gøre ved det, udover så bare at vaske legetøjet igen inden man bruger det.

Min mening om Jimmyjane FORM 4

Jimmyjane FORM 4

Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt oppe at flyve over Jimmyjane FORM 4-vibratoren. Det er absolut ikke fordi den er dårlig, men der er en del, som jeg tænker kunne forbedres. Men lad os starte med det positive.

For det første, så synes jeg, at designet er vildt flot! Jeg får i høj grad lyst til, at introducere mit underliv til sådan en flot sag! Jeg elsker silikone, og især når det er mat, blødt og lækkert at røre ved. Den kurvede form virker også enormt feminin på mig, hvilket er et plus.

Vibrationerne er også ganske imponerende, og tager mig lige præcis derhen hvor jeg gerne vil. Der er gode variationsmuligheder, og selvom jeg ofte bare ender med, at bruge konstante vibrationer, uanset hvilket legetøj jeg bruger, så er jeg blevet lidt vild med de der bølge-mønstre Jimmyjane FORM 4 tilbyder.

Størrelsen passer mig rigtig godt. Jeg har lidt savnet en vibrator med en ordentlig omkreds, og som også er rigtig god at holde på, og dette lever Jimmyjane FORM 4 helt sikkert op til. Jeg kan personligt godt lide en ret bred stimulering af klitoris, og kan nogen gange synes, at pin-point kan blive for overvældende. Her er denne vibrator rigtig god, men hvis du er mere til pin-point-stimulering er denne vibrator ikke sagen.

Og nu til det mindre positive. Jeg kan som udgangspunkt godt lide ideen med ladestationer, og synes det ser super godt og moderne ud. Men hvor er det dog dumt, når man bare skal puste på vibratoren, og så ryger den ud af sin plads. Det kan altså bare gøres smartere.

Sømmen er jeg heller ikke helt tilfreds med. Det er ikke fordi jeg mærker den ret tydeligt, men til den pris vibratoren koster, og hvis man kalder det for et luksuslegetøj, så er tydelige sømme altså bare bandlyst. Andre har kunne gøre det før, så kan Jimmyjane altså også godt.

Som G-punktsvibrator gør den ikke ret meget for mig. Den rammer i hvert fald ikke ret godt. Men dermed ikke sagt, at den ikke er behagelig at bruge internt, jeg får bare ikke lige stimuleret dét punkt. I et af mine forsøg på, at nå mit G-punkt med vibratoren, endte den faktisk med, at sidde så langt oppe, at det blev meget svært, at betjene knapperne. De var ikke ubehagelige, men betjeningen var bare pludselig temmelig svær.

Man bliver desuden lovet, at vibratoren er super fleksibelt, og bag på kassen er der et utroligt misvisende billede af, hvor meget den kan rykke sig til siderne. Den er ikke fleksibel. Overhovedet. Og det gør mig faktisk ikke noget, det er stadig en god vibrator, men hvorfor dog så sige, at den er det?

Alt i alt, så er jeg egentlig rigtig glad for Jimmyjane FORM 4, og de ting der generer mig ved den, er egentlig mest noget jeg synes er træls, fordi beskrivelsen af den lovede noget andet. Den er god, kraftig og kan snildt klare en orgasme, og det er jo egentlig bare det jeg søger i en klitorisvibrator. Især den brede stimulering, og selve størrelsen på vibratoren gør, at jeg er glad for produktet.

Men hvis du er til G-punktsstimulering og pin-point-vibrationer på din klitoris, så er det ikke Jimmyjane FORM 4 der er skabt til dig.

Fordele og ulemper ved Jimmyjane FORM 4

Fordele

  • Kraftige vibrationer.
  • Gode variationsmuligheder.
  • Nem betjening, også når du ikke kigger på den.
  • Innovativt design.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.

Ulemper

  • Ikke fleksibel, som det ellers bliver lovet.
  • Besværlig at oplade.
  • Svært at ramme G-punktet (kommer dog an på din egen anatomi).
  • Irriterende søm hele vejen rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *