Fun Factory The Boss Stub

Fun Factory The Boss Stub

Jeg har efterhånden opbygget en ret stor forkærlighed for vibrerende, roterende dimser, til at fyre godt op under dynerne. Men faktisk, hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg længe savnet et mere stationært produkt, som ikke nødvendigvis var så high tech, og som i højere grad mindede om helt almindelig sex. Det resulterede i, at jeg begyndte jagten på en dildo, der hverken vibrerede eller roterede, og som havde en udformning der mindede mere om en penis. Og her fik jeg i første omgang et problem. Som i jo måske har lagt mærke til, så er jeg altså en lille smule snobbet når det kommer til udseendet af mit sexlegetøj. I min verden, er det faktisk bedst hvis det slet ikke ligner noget, der har noget med sex at gøre. Og så er det altså svært, at finde en penis-formet dildo, der ikke ser for voldsom og vulgær ud. Det skal åbenbart ikke være nemt, når ens lyster og sans for æstetik taler fuldkommen imod hinanden. De dildoer jeg fandt, var enten i smagløse farver, absurde størrelser, skidt kvalitet, you name it… Men endelig lykkedes det mig, at finde et produkt, hvor måde form, udseende, kvalitet, størrelse og pris gik op i en højere enhed!

Jeg har før været rigtig glad for Fun Factory’s produkter, hvor jeg altid får et produkt i høj kvalitet, til en fair sum penge, og derfor blev jeg glad, da jeg opdagede deres The Boss Stub.
Dette er en dildo uden for meget pjat, at forholde sig til. Den er realistisk udformet, og i bunden sidder der en sugekop, som kan sættes fast på glatte overflader.

Sidstnævnte feature er jeg især glad for. Når jeg masturberer, synes jeg tit det kan være rigtig rart, at bevæge mig, så jeg ikke bare ligger fladt på ryggen og stimulerer klitoris. Det kan selvfølgelig også være rigtig rart, men ofte savner jeg lidt, at slippe for, at bruge hænder og arme, og i stedet bare bruge kroppen alene, til at stimulere mig selv. Og der er en dildo på sugekop jo genial! Man kan jo f.eks. sætte den fast på gulvet og ”ride” den, samtidig med, at man har hænderne fri til, at stimulere resten af kroppen! Jeg har altid godt kunne tænke mig, at prøve denne form for tilfredsstillelse, og da Fun Factory The Boss Stub altså alligevel ikke koster en bondegård, så jeg altså ingen anden udvej, end at bestille den hjem.

Pakkeposten kommer med The Boss Stub

Som forventet, ankom mit nyeste skud på stammen af sexlegetøj super diskret – altid en fornøjelse. Produktet er pakket i en ydre farverig og en indre guldfarvet papæske, der i øvrigt fint gør det ud for opbevaring mellem brug af dildoen. I æsken finder du så en lille manual med lidt info om produktet, og så selvfølgelig selve The Boss Stub.

Factory The Boss Stub indpakning

Dildoen fås i pink, hudfarvet og sort. Som i nok kan regne ud, købte jeg den sorte udgave – pink og hudfarvet er lige festligt nok til mig. Den er lavet i medicinsk silikone, der har en flot mat finish, hvilket jeg jo synes, giver den et ekstra stilfuldt og luksuriøst udtryk, og som desuden gør, at dildoen føles ekstra blød og lækker. Den er udformet meget realistisk så den, bortset fra farven selvfølgelig, ligner en rigtig penis. Dildoen måler 18 cm i længden og 4 cm i diameter, så det er altså ikke den mindste pik vi er ude i, hvilket passer mig ganske glimrende. Min egen herre herhjemme har selv udstyret helt i orden (!), så man vænner sig vel til en hvis standart. I bunden ”flader” den så lidt ud, og faktisk skulle man slet ikke tro, at dette var en sugekop, da området er relativt lille og diskret. Dette betyder også, at den er super god at holde på, i tilfælde af, at man ønsker at bruge den håndholdt.

Anvendelse af Fun Factory The Boss Stub

Fun Factory The Boss Stub er super nem at anvende, og fordi der jo hverken skal batterier i, eller opladning til, er det jo bare at komme i gang så snart pakken ankommer. Dildoen er så tilpas stor, at du måske skal være en smule erfaren i den ende af skalaen (dvs. hvis du er jomfru, eller måske bare til lidt mindre udstyr, er dette produkt måske ikke sagen), og fungerer perfekt til G-punktsstimulering og endda analt. Ved sidstnævnte skal du måske passe lidt på, hvis du er nybegynder på området. Desuden, kan du vælge at sætte sugekoppen fast på en glat overflade, for på den måde at kunne bevæge sig mere frit i overkroppen, eller du kan bare bruge den håndholdt. Dildoen er naturligvis vandfast, så du kan nemt tage den med en tur under bruseren.

Fordi Fun Factory The Boss Stub er udformet så realistisk, stimulerer den næsten ligesom en rigtig penis ville gøre det. Den er super fleksibel, men stadig hård, hvilket også blot bidrager til denne følelse.

Følelsen er ekstra god, hvis du bruger en god glidecreme. Denne skal være vandbaseret!

Rengøring af Fun Factory The Boss Stub

Fordi dildoen er vandtæt, og der ikke skal tages hensyn til noget elektronik, er den virkelig nem at rengøre. Jeg plejer bare, at bruge varmt vand og intimsæbe, som regel efterfulgt af en omgang rengøringsspray til sexlegetøj (grundigt skal det gøres!), hvorefter jeg opbevarer den sikkert i æsken der fulgte med, for at undgå, at den støver til og bliver fnugget.

Min mening om Fun Factory The Boss Stub

Jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over, hvor meget glæde jeg kan have, at et produkt der faktisk ikke kan meget andet, end at penetrere dig. Less is more, og det kunne virkelig ikke være mere rigtigt i denne situation. Det er virkelig rart med lidt afveksling, for jeg synes jeg har oplevet, at komme tættere på min krop, som den er i sig selv. Man kan altid få mig til at komme, ved at anvende vibrerende dimser udtænkt til formålet, men er det ikke lige så vigtigt at træne til, at få gode orgasmer bare ved en helt almindelig penis?

Jeg tror faktisk måske godt, at min kæreste ville blive lidt usikker, hvis vi altså skulle have en ”lille hjælper” med i seng. Var det så ikke godt nok, som han gjorde det? Jeg forestiller mig da, at mange kan få det på den måde, og hvis du altid kun udforsker dig selv med hjælpemidler, bliver det måske heller ikke nemmere for din partner, at få dig til at komme på almindelig vis.

Her synes jeg altså virkelig Fun Factory The Boss Stub er genial. Jeg er efterhånden blevet meget bedre til, at vurdere hvordan jeg bedst får skedeorgasmer. Tit hjælper det jo lidt, hvis man lige selv tager sig tid til at udforske sig selv i ro og mag, inden man begynder at forvente samme oplevelse under sex. Og det er Fun Factory The Boss Stub altså god til! Især fordi jeg nemmere kan lege med stillinger, som kæresten og jeg selv ville bruge, og så har den altså bare en størrelse der passer ret godt med min bedre halvdels (ikke for at prale af min søde kærestes udstyr, men den er sgu et flot eksemplar!).

Dildoen er super nem og lækker at bruge, for nok er den stor, men den er på ingen måde urealistisk og umulig at få op! Desuden er den dejlig fleksibel. Jeg har før oplevet at masturbere med lidt hårdere materialer, hvor man pludselig kommer til, at ramme skambenet. Av for h******, siger jeg bare, men det er der heldigvis ikke nogen fare for med Fun Factory The Boss Stub. Dog er den heller ikke så fleksibel, at du ikke kan støde ordentligt, eller få den ind når du bruger den håndfrit, så Fun Factory har simpelthen fundet den perfekte gyldne mellemvej med udformningen af denne dildo!

Hvis du har lidt mere erfaring inden for analsex, er Fun Factory The Boss Stub også et hit. Jeg er for nyligt begyndt at øve mig lidt med den, fordi min kæreste og jeg jo arbejder en del i de baner for tiden. Dog har jeg brug for, at det går stille og roligt frem, og derfor er det perfekt, at jeg selv kan øve mig lidt med The Boss Stub, så jeg vænner mig til størrelsen og bedre kan give mig hen, når jeg har analsex med kæresten.

Alt i alt, så er jeg altså dybt imponeret over dette, ellers så simple produkt. Den holder hvad den lover, er (som altid hos Fun Factory) af super høj kvalitet og så synes jeg tilmed, at det er til en yderst god pris! Eneste minus kunne være, at den vil være lidt stor for nogen, men det er jo kun en fordel for os, der godt kan lide at blive fyldt godt ud. Desuden synes jeg de to andre farver den kommer i (pink og hudfarvet) er en anelse vulgære, men det er jo altså kun en spørgsmål om stil. Derfor skal den da have de varmeste anbefalinger med herfra!

Fordele og ulemper ved Fun Factory The Boss Stub

Fordele

  • Perfekt form, især til stimulering af G-punkt.
  • God størrelsen (i den lidt højere ende).
  • God kvalitet.
  • Stærk sugekop, på trods af dens størrelse!
  • God at holde på.
  • Perfekt grad af fleksibilitet.

Ulemper

  • Ikke nogen af betydning, medmindre du er til lidt mindre størrelser af legetøj generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *